Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven verlaten. Lees hier de compacte Nederlandstalige samenvatting van het...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Ook bij een optimale bedrijfsvoering blijft er altijd wel wat te wensen. Welke functionaliteit wens jij op de smartphone app voor jouw organisatie? Een mogelijkheid om een auto, werkplek of vergaderruimte te reserveren? Een e-learning of kennisquiz? Een formulier om een nieuwe collega of klant aan...

De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitalisering app, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze app helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier...

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Cloud Paging is als Dropbox for Software

Cloud Paging is als Dropbox for Software
Forbes, CNET en CIO magazine zijn uitzinnig over deze uitvinding. Misschien wel het meest revolutionaire tech idea van 2012. Wij zijn trots dat wij in de beta-fase werden betrokken en PortalCMS nu al met Cloud Paging verrijkt is, waardoor vanuit onze portal ad hoc alle denkbare software kan worden aangeboden. Geen installatie, geen virusgevaar, maar met enorme besparing op licenties!

Microsoft en Cisco gebruiken de gepatenteerde application streaming technologie al jaren in sublicentie. Eigenaar Numecent lanceerde onlangs de nieuwste innovatie Cloud Paging, waarmee de cloud als collectieve geheugenbuffer wordt gebruikt en programma’s als Photoshop en Office direct en zonder installatie vanuit een webportal kunnen worden gestart. Forbes, CNET en CIO magazine bestempelen deze vinding als revolutionair en als “Dropbox for software”. Wij zijn trots dat wij in de bèta-fase werden betrokken en PortalCMS nu al met deze innovatie verrijkt is. Vanuit onze portal kan ad hoc alle denkbare software worden aangeboden. Met concurrent licencing biedt dit enorme kostenvoordelen, met name, maar niet alleen voor grote scholen.

Application Jukebox van Numecent - Cloud Paging is HET meest revolutionaire Tech Idea van 2012

Tijdens de beurs Business Software Expo op 25 april in Ahoy Rotterdam vertellen we u graag meer over de mogelijkheden binnen uw organisatie.
De entree is gratis en voor i-Concept relaties zijn er zelfs VIP kaarten (neem contact op via 010-4139444 of de contactpagina).

Numecent is eigenaar van het handelsmerk Numecent en Application Jukebox.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord