Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

De meeste bedrijven waar hybride kan worden gewerkt verwachten deze mengvorm van thuis en op locatie werken te blijven gebruiken. Binnen het grootbedrijf verwachten ondernemers dit vaker dan binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb). Verstoringen bij leveranciers, veranderend klantgedrag en...

Bedrijven hebben nog steeds te maken met de transities die ze moesten doorvoeren rondom werken op afstand. Voortbouwen op effectief identiteitsbeheer is een goed begin, maar welke andere problemen komen er vervolgens op de proppen? Hoe gaan bedrijven hun processen ontwerpen en inrichten voor ...

In het bedrijfsleven geldt Office 365 al een tijdje als de facto-standaard voor e-mail en tekstverwerking en daarmee is ook Sharepoint Online niet meer weg te denken als platform voor collectief documentbeheer. Alle voordelen ten spijt, Sharepoint is voor interne communicatie niet ideaal. Dat ...

Cloud Paging is als Dropbox for Software

Cloud Paging is als Dropbox for Software
Forbes, CNET en CIO magazine zijn uitzinnig over deze uitvinding. Misschien wel het meest revolutionaire tech idea van 2012. Wij zijn trots dat wij in de beta-fase werden betrokken en PortalCMS nu al met Cloud Paging verrijkt is, waardoor vanuit onze portal ad hoc alle denkbare software kan worden aangeboden. Geen installatie, geen virusgevaar, maar met enorme besparing op licenties!

Microsoft en Cisco gebruiken de gepatenteerde application streaming technologie al jaren in sublicentie. Eigenaar Numecent lanceerde onlangs de nieuwste innovatie Cloud Paging, waarmee de cloud als collectieve geheugenbuffer wordt gebruikt en programma’s als Photoshop en Office direct en zonder installatie vanuit een webportal kunnen worden gestart. Forbes, CNET en CIO magazine bestempelen deze vinding als revolutionair en als “Dropbox for software”. Wij zijn trots dat wij in de bèta-fase werden betrokken en PortalCMS nu al met deze innovatie verrijkt is. Vanuit onze portal kan ad hoc alle denkbare software worden aangeboden. Met concurrent licencing biedt dit enorme kostenvoordelen, met name, maar niet alleen voor grote scholen.

Application Jukebox van Numecent - Cloud Paging is HET meest revolutionaire Tech Idea van 2012

Tijdens de beurs Business Software Expo op 25 april in Ahoy Rotterdam vertellen we u graag meer over de mogelijkheden binnen uw organisatie.
De entree is gratis en voor i-Concept relaties zijn er zelfs VIP kaarten (neem contact op via 010-4139444 of de contactpagina).

Numecent is eigenaar van het handelsmerk Numecent en Application Jukebox.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord