De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze module helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiënte manier ...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

Deck Space Management software voor offshore platforms

Deck Space Management software voor offshore platforms
Schaarse ruimte aan boord van offshore platforms voor de productie van gas wordt tijdens onderhoud vaak nog schaarser. Diverse containers met een breed assortiment aan materieel, gereedschap en technische installaties moeten allemaal een passende plek krijgen. De Deck Space Manager wordt enorm ontlast met een software tool waarmee hij in één oogopslag ziet wat waar staat.

Total E&P vroeg i-Concept op basis van het eerder ontwikkelde digital signage software systeem een software tool te maken voor het Deck Space Management op haar tientallen platforms. Het werd de DSM tool.

Slim en flexibel schuiven

De keuze voor de digital signage software als basis voor de DSM tool lijkt niet zo voor de hand liggend. Echter, in beide systemen kunnen beheerders en werkvoorbereiders eenvoudig met drag en drop hun content op de gewenste plaats positioneren. In het geval van de DSM tool vormen de containers de content elementen. Het beginraster wordt dusdanig geconfigureerd dat het precies overeenkomt met de plattegrond van een platform. Daarna wordt het managen van containers kinderspel. De duidelijke weergave van de types container en hun bijbehorende kenmerken, waaronder de locatie van de deuren helpen om werkzaamheden optimaal voor te bereiden. Containers kunnen gestapeld en geroteerd worden weergegeven en per container kunnen notities worden toegevoegd.  Het is een multi-user omgeving, waarbij er bewust maar één persoon tegelijkertijd aan de indeling kan werken.  Het actuele resultaat is altijd raadpleegbaar vanuit het intranet door de gehele organisatie, maar zeker ook op de locatie zelf op grote schermen en op tablets. Uiteraard kan de status ook worden geprint op A5 of A3 formaat.

Slimme aanpak sneller resultaat

De slimme inzet van bestaande technologie heeft enorme efficiëntievoordelen opgeleverd en die blijven niet beperkt tot een kortere doorlooptijd, maar gelden zeker ook voor het beheer en de leertijd. 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord