Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

De meeste bedrijven waar hybride kan worden gewerkt verwachten deze mengvorm van thuis en op locatie werken te blijven gebruiken. Binnen het grootbedrijf verwachten ondernemers dit vaker dan binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb). Verstoringen bij leveranciers, veranderend klantgedrag en...

Bedrijven hebben nog steeds te maken met de transities die ze moesten doorvoeren rondom werken op afstand. Voortbouwen op effectief identiteitsbeheer is een goed begin, maar welke andere problemen komen er vervolgens op de proppen? Hoe gaan bedrijven hun processen ontwerpen en inrichten voor ...

In het bedrijfsleven geldt Office 365 al een tijdje als de facto-standaard voor e-mail en tekstverwerking en daarmee is ook Sharepoint Online niet meer weg te denken als platform voor collectief documentbeheer. Alle voordelen ten spijt, Sharepoint is voor interne communicatie niet ideaal. Dat ...

Enquêtes maken met Studywiser.com

Enquêtes maken met Studywiser.com
Een enquête kan interessante inzichten opleveren. Marketeers meten klanttevredenheid. Producenten polsen potentiële klanten voor productlancering. Maar het kan ook specifieker zoals recruiters die korte assessments koppelen aan een sollicitatieformulier. Al deze toepassingen kunnen nu snel en flexibel gerealiseerd worden met de nieuwe enquêtetool van PortalCMS.

Een enquête kan interessante inzichten opleveren. Marketeers meten klanttevredenheid. Producenten polsen potentiële klanten voor productlancering. Maar het kan ook specifieker zoals recruiters die korte assessments koppelen aan een sollicitatieformulier. Al deze toepassingen kunnen nu snel en flexibel gerealiseerd worden met de nieuwe enquêtetool van PortalCMS.

De verkiezingen zijn voorbij. Voor menig Nederlander geen dag te vroeg vanwege het oeverloze geanalyseer van de vele peilingen. Toch zal iedereen erkennen dat enquêtes belangrijke inzichten opleveren en niet alleen in de politiek. Marketeers meten graag klanttevredenheid. Producenten polsen potentiële klanten ruim voor productlancering. Maar het kan ook specifieker zoals recruiters die graag korte assessments koppelen aan een sollicitatieformulier. Al deze toepassingen zijn nu snel en flexibel mogelijk door de nieuwe enquêtetool in PortalCMS.

Vanwege de eenvoud kunt u snel inspringen op de actualiteit.  De werking is even simpel als effectief:

U formuleert uw vragen en de daarbij door u gewenste antwoorden en ontwikkelt daarmee automatisch de ideale response. Bijvoorbeeld: U vraagt welke politieke partijen u in de coalitie wilt zien en geeft zelf uw voorkeur voor CDA en VVD aan. Mocht de respondent CDA en VVD antwoorden, dan is dat uw ideale response en krijgt dit antwoord de score 100%. Zo kunt u ook vraag-antwoordcombinaties verzinnen die uw klanttevredenheid weerspiegelen. Op deze wijze kunt u via de score van een via e-mail binnenkomende response zien of het positief of negatief is. Bij zwaar negatieve response kunt u direct inspringen door de respondent te contacteren en te bevragen over de negatieve beantwoording.


 

Maak hier uw eigen gratis account aan en zet uw enquête op.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord