Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

De meeste bedrijven waar hybride kan worden gewerkt verwachten deze mengvorm van thuis en op locatie werken te blijven gebruiken. Binnen het grootbedrijf verwachten ondernemers dit vaker dan binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb). Verstoringen bij leveranciers, veranderend klantgedrag en...

Bedrijven hebben nog steeds te maken met de transities die ze moesten doorvoeren rondom werken op afstand. Voortbouwen op effectief identiteitsbeheer is een goed begin, maar welke andere problemen komen er vervolgens op de proppen? Hoe gaan bedrijven hun processen ontwerpen en inrichten voor ...

In het bedrijfsleven geldt Office 365 al een tijdje als de facto-standaard voor e-mail en tekstverwerking en daarmee is ook Sharepoint Online niet meer weg te denken als platform voor collectief documentbeheer. Alle voordelen ten spijt, Sharepoint is voor interne communicatie niet ideaal. Dat ...

Extranet voor Extrabox Self-Storage

Extranet voor Extrabox Self-Storage
Extrabox opende begin juni haar extranet voor medewerkers en partners van haar 4 Nederlandse vestigingen. Het extranet bestaat uit een weblog, filemanager, smoelenboek, adreslijsten en catalogus met marketingmateriaal.

Extrabox biedt Self-Storage, tijdelijke beveiligde, droge en verwarmde opslagruimte voor bijvoorbeeld inboedels, archiefruimte, extra voorraad of tijdelijke overslag.

Het extranet bestaat uit een weblog, filemanager, smoelenboek, adreslijsten en catalogus met merchandising en marketingmateriaal. Via de weblog communiceert het management nieuwtjes over onder andere verkoop en marketing. In de filemanager treffen medewerkers veelbenodigde PDF- en Worddocumenten, foto's en overige illustraties aan. Alle medewerkers zijn op trefwoord en met diverse andere filters terug te vinden en worden met naam, foto, vestigingsadres en contactgegevens getoond. Deze gebruikerslijst wordt actueel gehouden door middel van een synchronisatie met het personeelsinformatiesysteem. 

De i-Engine CRM module wordt ingezet om bijvoorbeeld de leveranciersgegevens centraal bij te houden.

Extrabox extranet met i-Engine technologie

Het Extrabox management besloot tot het i-Engine extranet na een kosteloze testfase van 30 dagen. In deze periode werden alle i-Enginemodules uitgebreid getest, als ware het extranet al volledig operationeel. Na de succesvolle testfase was het dan ook zeer eenvoudig om officieel van start te gaan.

Lees meer over de kosten-effectieve i-Engineprojecten met korte doorlooptijden.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord