Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven verlaten. Lees hier de compacte Nederlandstalige samenvatting van het...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Ook bij een optimale bedrijfsvoering blijft er altijd wel wat te wensen. Welke functionaliteit wens jij op de smartphone app voor jouw organisatie? Een mogelijkheid om een auto, werkplek of vergaderruimte te reserveren? Een e-learning of kennisquiz? Een formulier om een nieuwe collega of klant aan...

De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitalisering app, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze app helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier...

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Meer keus aan office in de cloud

Meer keus aan office in de cloud
Steeds vaker kiezen bedrijven voor kosteneffectieve oplossingen in de cloud. Office 365 en Google apps trekken veel aandacht als vervanging van Sharepoint of Exchange. Toch doet u er verstandig aan om niet onder hypnose te raken van het marketinggeweld van deze grootmachten, want u zou zo maar een juweeltje als Hyperoffice kunnen mislopen.

Wat is Hyperoffice?

HyperOffice is een kosteneffectief cloud based alternatief voor uw Exchange en/of Sharepoint combinatie maar ook voor Office 365 en Google Apps. Uw medewerkers hebben met Hyperoffice zonder installatie direct toegang tot een uitgebreid collaboratieplatform. De functionaliteiten omvatten samenwerken aan documenten, e-mail, kalender, contacten, projecten en taken. Hyperoffice biedt al uw medewerkers beveiligde toegang via computer, tablet en smartphone, onafhankelijk van locatie en tijd. 

Wie is Hyperoffice?

Hyperoffice is het meermaals bekroonde Amerikaanse softwarebedrijf dat innovatieve cloudsoftware oplossingen ontwikkelt. Hyperoffice werd in 1998 opgericht en staat al jaren bekend als leider in online communicatie en samenwerkingsoplossingen voor het MKB. Sinds de oprichting hebben inmiddels meer dan 300.000 klanten wereldwijd de kracht van Hyperoffice succesvol ingezet. Hyperoffice is verder één van de eersten die software-as-a-service (SAAS) aanbood. Hyperoffice is bekroond door gerenommeerde autoriteiten zoals Red Herring met diverse awards waaronder 'meest innovatieve bedrijf' en 'best web-tool'.

Hyperoffice uitproberen?

i-Concept biedt haar relaties de mogelijkheid hun dure en complexe Microsoft Office omgeving te verruilen voor het kosteneffectieve alternatief Hyperoffice. Hiermee beschikken klanten niet alleen over de standaard office functies op uw computers, tablets en smartphones, maar kunnen deze flexibel en efficiënt uitgebouwd worden met maatwerk backoffice toepassingen voor uw intranet en website.

i-Concept is als Hyperoffice partner uw eerste aanspreekpunt om kennis te maken met de mogelijkheden die Hyperoffice te bieden heeft. Klik op de knop 'Probeer HyperOffice Gratis' en maak direct en vrijblijvend kennis met Hyperoffice.

 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord