Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven verlaten. Lees hier de compacte Nederlandstalige samenvatting van het...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Ook bij een optimale bedrijfsvoering blijft er altijd wel wat te wensen. Welke functionaliteit wens jij op de smartphone app voor jouw organisatie? Een mogelijkheid om een auto, werkplek of vergaderruimte te reserveren? Een e-learning of kennisquiz? Een formulier om een nieuwe collega of klant aan...

De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitalisering app, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze app helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier...

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Nederland wereldwijd tweede op eGovernment lijst van VN

Nederland wereldwijd tweede op eGovernment lijst van VN
De Nederlandse overheid is gestegen van de vijfde naar de tweede plaats op de wereldwijde eGovernment-lijst van de Verenigde Naties. Alleen Korea doet het nog beter in de tweejaarlijkse Global E-Government Survey.

In het jaar dat de beveiligingsproblemen met DigiD het bankroet van Diginotar inluidde, constateert het VN onderzoekrapport ‘E-Government for the People’ dat Nederland opmerkelijk hoog scoort met de 'veilige manier' waarop burgers digitaal met de overheid kunnen communiceren en dat we in ons land maar éénmaal gegevens aan de overheid hoeven te verstrekken en niet steeds opnieuw aan verschillende instanties. Het rapport maakt overigens melding van een wereldwijde vooruitgang op het gebied van elektronische dienstverlening door overheidsinstanties. 

Nederland scoort verder goed door de goede breedbandvoorzieningen en de afspraken tussen centrale en lokale overheden, via het ondersteuningsprogramma ‘operatie NUP’ dat gemeenten helpt hun elektronische dientverlening te optimaliseren door kennisdeling, standaardisatie en handreikingen.

bron: emerce

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Lees ook

Nederland en 24 andere EU-lidstatenĀ gaan gezamenlijk hoogwaardige Europese cloudtechnologie stimuleren om een veilig en concurrerend alternatief te bieden voor bestaande Chinese en Amerikaanse cloudleveranciers.
De Nederlandse overheid is gestegen van de vijfde naar de tweede plaats op de wereldwijde eGovernment-lijst van de Verenigde Naties. Alleen Korea doet het nog beter in de tweejaarlijkse Global E-Government Survey.
Er komen Europese uniforme regels voor cloud computing waarmee het gebruik van cloud computing door bedrijven gestimuleerd wordt. In 2020 zou dit tot 45 miljard euro aan extra uitgaven voor cloud computing moeten leiden. Daarmee...
Diverse VVD-sites, waaronder die van Jozias van Aartsen en VVD Rotterdam, zijn volledig ontwikkeld op het PortalCMS platform en worden beheerd via het gebruikersvriendelijke CMS.

Zoek op trefwoord