De Maandplanner module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Hiermee laat je aan collega's zien op welke dagen je thuis, op kantoor of elders werkt en declareer je tegelijk je onkosten. Je manager controleert, accordeert...

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

Com.wonen kiest voor PortalCMS intranet en CRM

Com.wonen kiest voor PortalCMS intranet en CRM
Eind januari is een speciaal i-Concept team aan het werk gezet om binnen zeer korte tijd een intranet en relatiebeheersysteem voor woningbouwcorporatie Com.wonen in te richten. Deze Rotterdamse organisatie koos voor i-Concept vanwege de soliditeit en flexibiliteit van het PortalCMS raamwerkprincipe.

Eind januari is een speciaal i-Concept team aan het werk gezet om binnen zeer korte tijd een intranet en relatiebeheersysteem voor woningbouwcorporatie Com.wonen in te richten. Deze Rotterdamse organisatie koos voor i-Concept vanwege de soliditeit en flexibiliteit van het i-Engine raamwerkprincipe. Binnen dit intranet raamwerk kunnen namelijk bestaande (legacy) systemen worden geïntegreerd en tegelijkertijd nieuwe toepassingen ingefaseerd. Dus geen acute desinvestering of overgang naar nieuwe systemen, maar geleidelijk vernieuwen zonder dat de organisatie stil komt te liggen. 

Binnen deze gekozen route horen onder andere:
- Toepassing van LDAP koppelingen, zodat de bestaande gebruikersadministraties worden gebruikt om de 300 medewerkers hun persoonlijke intranetomgeving te kunnen bieden.
- Huidige personeelsinformatiesystemen en smoelenboeken als basis voor uitbreidbare profielpagina's van medewerkers.
- Import van bestaande relatiedatabases in het nieuwe PortalCMS CRM.
- Geavanceerd menu-systeem, waarbij rol, functie en activiteiten van de gebruiker bepalen welke menu-opties hij/zij ziet.

Het is de doelstelling dat het intranet uitgroeit tot de belangrijkste bron van informatie en de centrale online werkruimte voor de medewerkers zal zijn.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord