Com.wonen kiest voor PortalCMS intranet en CRM

Com.wonen kiest voor PortalCMS intranet en CRM
Eind januari is een speciaal i-Concept team aan het werk gezet om binnen zeer korte tijd een intranet en relatiebeheersysteem voor woningbouwcorporatie Com.wonen in te richten. Deze Rotterdamse organisatie koos voor i-Concept vanwege de soliditeit en flexibiliteit van het PortalCMS raamwerkprincipe.

Eind januari is een speciaal i-Concept team aan het werk gezet om binnen zeer korte tijd een intranet en relatiebeheersysteem voor woningbouwcorporatie Com.wonen in te richten. Deze Rotterdamse organisatie koos voor i-Concept vanwege de soliditeit en flexibiliteit van het i-Engine raamwerkprincipe. Binnen dit intranet raamwerk kunnen namelijk bestaande (legacy) systemen worden geïntegreerd en tegelijkertijd nieuwe toepassingen ingefaseerd. Dus geen acute desinvestering of overgang naar nieuwe systemen, maar geleidelijk vernieuwen zonder dat de organisatie stil komt te liggen. 

Binnen deze gekozen route horen onder andere:
- Toepassing van LDAP koppelingen, zodat de bestaande gebruikersadministraties worden gebruikt om de 300 medewerkers hun persoonlijke intranetomgeving te kunnen bieden.
- Huidige personeelsinformatiesystemen en smoelenboeken als basis voor uitbreidbare profielpagina's van medewerkers.
- Import van bestaande relatiedatabases in het nieuwe PortalCMS CRM.
- Geavanceerd menu-systeem, waarbij rol, functie en activiteiten van de gebruiker bepalen welke menu-opties hij/zij ziet.

Het is de doelstelling dat het intranet uitgroeit tot de belangrijkste bron van informatie en de centrale online werkruimte voor de medewerkers zal zijn.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord