Online cursus werving & selectie van gekwalificeerd personeel

Online cursus werving & selectie van gekwalificeerd personeel
Aantrekken van personeel is een complexe aangelegenheid. Er komt van alles bij kijken om de juiste kandidaat te interesseren. Die kandidaat, die uw bedrijf sterker maakt en actief bijdraagt aan de realisatie van uw doelstellingen. Selecteren op de kwaliteiten die daarvoor zorgen is geen sinecure. Hoe selecteer je de goede kandidaten en verklein je het risico de verkeerde persoon aan te trekken?

Aantrekken van personeel is een complexe aangelegenheid. Er komt van alles bij kijken om de juiste kandidaat te interesseren. Die kandidaat, die uw bedrijf sterker maakt en actief bijdraagt aan de realisatie van uw doelstellingen. Selecteren op de kwaliteiten die daarvoor zorgen is ook geen sinecure. Hoe doe je dat? Hoe selecteer je de goede kandidaten en verklein je het risico de verkeerde persoon aan te trekken? 

Het antwoord: meer kennis van zaken, goed inzicht in de wervings- en selectieprocessen. Een cursus werving & selectie van nieuwe medewerkers vergroot de mogelijkheden om de goede kandidaten te werven en te selecteren.

Crépin Recruitment & Search heeft in samenwerking met Studywiser een introductie cursus werving & selectie van gekwalificeerd personeel samengesteld.
Deze cursus kan vanachter de PC op de eigen werkplek via het Studywiser e-learning platform gevolgd worden. Aan de hand van 27 hoofdstukken vergroot de cursist zijn kennis van werving & selectieprocessen aanzienlijk en is in staat slagvaardiger te werven en beter te selecteren. 

De introductiekosten van deze cursus bedragen €100 per deelnemer. Bij directe inschrijving voor 10 deelnemers ontvangt u nog eens een extra korting van €25%. Een investering die u snel terugverdient met een beter resultaat bij de volgende keer dat u een nieuwe collega moet werven. 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord