800 huisartsen in Primair huisartsenpost intranet

800 huisartsen in Primair huisartsenpost intranet
Primair-HAP heeft in juni de opdracht verstrekt tot de implementatie van een i-Engine platform voor de 800 aangesloten huisartsen in Utrecht en omgeving. De zeer complexe organisatievorm werd succesvol vertaald naar het intranet in de vorm van diverse sub-intranets en speciale teams binnen het intranet.

Zo zijn er gebruikers die buiten hun post om toegang hebben tot groeps- en/of teamspecifieke bestanden, agenda-items, discussies en berichten. Op deze wijze krijgen gebruikers precies de informatie te zien die voor hun bestemd is.

De uitgebreide procedureboekmodules geven gebruikers de mogelijkheid snel en eenvoudig procedures op te zoeken. Dit gaat op een 'google-achtige' wijze waarop de trefferscore ook afhankelijk is van door de auteurs gedefinieerde trefwoorden. Ook de procedureboeken zijn per huisartsenpost verdeeld en zo krijgen alle gebruikers alleen de voor hun relevante informatie te zien.

Als klap op de vuurpijl zal het nieuwe intranet gelanceerd worden samen met de nieuwe website - uiteraard ook volledig ontwikkeld door i-Concept vanuit het inmiddels welbekende i-Engine CMS. De nieuwe website bevat onder andere een zoekfunctie om op postcode de bijbehorende huisarts te vinden.

Primair Huisartsenpost

Wilt u meer over deze case of over soortgelijke intranet- en extranetoplossingen in de zorgsector weten? Neem dan contact met ons! 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord