i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

Bedrijven hebben nog steeds te maken met de transities die ze moesten doorvoeren rondom werken op afstand. Voortbouwen op effectief identiteitsbeheer is een goed begin, maar welke andere problemen komen er vervolgens op de proppen? Hoe gaan bedrijven hun processen ontwerpen en inrichten voor ...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

De meeste bedrijven waar hybride kan worden gewerkt verwachten deze mengvorm van thuis en op locatie werken te blijven gebruiken. Binnen het grootbedrijf verwachten ondernemers dit vaker dan binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb). Verstoringen bij leveranciers, veranderend klantgedrag en...

In het bedrijfsleven geldt Office 365 al een tijdje als de facto-standaard voor e-mail en tekstverwerking en daarmee is ook Sharepoint Online niet meer weg te denken als platform voor collectief documentbeheer. Alle voordelen ten spijt, Sharepoint is voor interne communicatie niet ideaal. Dat ...

Het clich├ębeeld dat je mobiele werkers alleen op luchthavens of in de trein aantreft is al lang achterhaald. Er wordt nu overal mobiel gewerkt, zelfs in kantoorgebouwen. De adoptie van zakelijke mobiele apps is een feit met een groeiend en divers app aanbod. In die diversiteit kan je verschillende...

Intranet best practice presentatie voor ROCs

Intranet best practice presentatie voor ROCs
i-Concept heeft uitgebreide kennis van en ervaring met educatieve instellingen in de BVE-sector. De internet- en intranetimplementaties van i-Concept bij het Albeda College worden door Kennisnet als zeer doordacht en vooruitstrevend gekenschetst.

i-Concept heeft uitgebreide kennis van en ervaring met educatieve instellingen in de BVE-sector. De internet- en intranetimplementaties van i-Concept bij het Albeda College worden door Kennisnet als zeer doordacht en vooruitstrevend gekenschetst.

i-Concept biedt educatieve instellingen de mogelijkheid om op op lokatie een best practice & lessons learnt presentatie over internet en intranet te krijgen.

Deze 1 uur durende presentatie is kosteloos en behandelt de volgende onderwerpen:

  • Via uw website doelgericht communiceren met (potentiële) deelnemers, collega’s en bedrijven.
  • Actuele en relevante lokatie- en opleidinginformatie op uw website door efficiënt content management bij de bron (lokatie- en opleidingsmanagers).
  • intranet als virtuele werkplaats voor deelnemers en medewerkers: toegang tot gepersonaliseerde opleidingsgerelateerde informatie en diensten zoals lesroosters (gp-Untis), cijferlijsten en locatienieuws.
  • Intranet als technologieraamwerk: gestroomlijnde toegang tot externe functionaliteit zoals ELO’s met single logon en besparing op softwarelicenties.
  • Intranet als bakermat voor uw maatwerktoepassingen, zoals de verwerking van aanmeldingen, workflow (bijv. praktijkexamens bij kenniscentra), stageplaatsing, synchronisatie met databases (bijv. Icaris en Educaat).
  • Bekostiging en Return on Investment: het deelnemersintranet op de boekenlijst.

Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid tot kennisoverdracht via dit formulier of telefoonnummer 010-4139444. In overleg wordt dan een datum en tijdstip geprikt, zodat u genoeg tijd heeft om overige geïnteresseerde collega’s uit te nodigen.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord