Sharepoint server voor documentbeheer

Sharepoint server voor documentbeheer
Sharepoint van Microsoft is een interessante oplossing voor het delen van, samenwerken aan en beheren van documenten. Speciaal voor deze doeleinden werkt i-Concept aan een geruisloze integratie met het eigen PortalCMS raamwerk. Klanten kunnen zo profiteren van het moois van meerdere werelden: sterke Office-integratie en optimale flexibiliteit in design, functionaliteit en een bijhorende lage TCO.

Sharepoint van Microsoft is een interessante oplossing voor het delen van, samenwerken aan en beheren van documenten. Speciaal voor deze doeleinden werkt i-Concept aan een geruisloze integratie met het eigen PortalCMS raamwerk. Klanten kunnen zo profiteren van het moois van meerdere werelden.Sterke Office-integratie en optimale flexibiliteit in design, functionaliteit en bijhorende lage Total Cost of Ownership.

De klant- en oplossingsgerichte strategie van i-Concept leidt tot de inzet van een uitgebalanceerde combinatie van softwarecomponenten.  Dit beperkt zich overigens niet tot componenten van Adobe (o.a. Flash, PDF en ColdFusion) en Microsoft. Ook open source componenten van bijvoorbeeld Pentaho (Business Intelligence) en Funambol (synchronisatie) worden daarbij meegewogen.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord