Staalmarkt breidt intranet uit met Narrowcasting

Staalmarkt breidt intranet uit met Narrowcasting
Staalmarkt toont in haar 11 bedrijfskantines een speciaal voor grotere schermen ontworpen intranet pagina met nieuws uit bedrijfsintranet DNA en externe bronnen. Door het bedrijfsintranet in 2011 DNA te dopen gaf groothandel en service center Staalmarkt al uitdrukking aan de ambitie die zij koestert voor het intranet. De naam verwijst namelijk naar een gedeelde identiteit en de functie als centrale plek voor opslag en deling van kennis en informatie. Met deze narrowcasting pagina wordt deze ambitie verder vorm gegeven.

Extra medium om kennis te delen

Doordat niet elke medewerker dagelijks gebruik maakt van computers en/of het intranet is besloten om het delen van informatie nog laagdrempeliger te maken. Met name medewerkers in de buitendienst hoeven nu niets meer te missen.  Het belangrijkste interne nieuws, weer- en verkeersinformatie wordt overzichtelijk en dynamisch gepresenteerd.

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe de i-Concept intranetoplossingen voor uw organisatie een bijdrage kunnen leveren aan interne samenhang en informatiedeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord