Award winner Hyperoffice komt naar Nederland

Award winner Hyperoffice komt naar Nederland
Het meermaals bekroonde Amerikaanse softwarebedrijf Hyperoffice ontwikkelt innovatieve cloudsoftware oplossingen. Sinds oktober 2012 kunnen klanten van i-Concept hun dure en complexe Microsoft Office omgeving verruilen voor het kosteneffectieve alternatief Hyperoffice. Hiermee brengen we niet alleen de standaard office functies op uw computers, tablets en smartphones, maar kunnen we flexibel en efficient uitbouwen met maatwerk backoffice toepassingen voor uw intranet en website.

Hyperoffice is opgericht in 1998 en staat bekend als leider in online communicatie en samenwerkingsoplossingen voor het MKB. Sinds de oprichting hebben meer dan 300.000 gebruikers wereldwijd de kracht van Hyperoffice succesvol ingezet. Hyperoffice is één van de eersten die software-as-a-service aanbood. Hyperoffice is bekroond door gerenommeerde autoriteiten zoals Red Herring met diverse awards waaronder ‘meest innovatieve bedrijf’ en ‘best web-tool’.

 

 

 

 

Hyperoffice biedt een oplossing voor het samenwerken aan documenten, zakelijke (mobiele) e-mail, contactbeheer, agenda, taakbeheer, forums en nog veel meer. Ook maakt Hyperoffice met het onderdeel Hyperbase efficient en flexibel maatwerk mogelijk en ondersteunt het nieuwe ICT principes zoals BYOD. Dit allemaal zonder dat de klant hoeft te beschikken over technische know-how of verplicht is deskundige medewerkers in te huren.

 

Bring Your Own Device, de nieuwe ICT

Werknemers willen op het werk steeds vaker met eigen apparaten zoals laptops, smartphones en tables werken. Die toestellen zijn al helemaal ingesteld met de juiste telefonie, netwerk en e-mail instellingen voor privé en professioneel gebruik. Voor de werknemers is het handig en vertrouwd en voor de werkgevers is dit kostenbesparend. Nadeel van deze werkwijze is het beheer van applicaties en de beveiliging. Het gebruik van eigen apparatuur biedt echter ook voordelen. Een werknemer kan nu overal op elk gewenst moment werk verrichten. Met Hyperoffice is een toestel of PC met internetverbinding al genoeg om veilig en op elk apparaat de software te gebruiken die er nodig is.

PortalCMS en Hyperoffice spelen samen in op deze trend. PortalCMS richt zich met name op maatwerkbedrijfsintranetten en Hyperoffice met collaboratie software. De combinatie biedt grote synergie voor het MKB en een uitstekende kans om effectief met  BYOD om te gaan.


Heeft u vragen over Hyperoffice? U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord