Business Software Expo 25 april Ahoy Rotterdam

Business Software Expo 25 april Ahoy Rotterdam
i-Concept was prominent aanwezig tijdens de Business Software Expo op 25 april in Ahoy Rotterdam. Entree en parkeren waren gratis en voor i-Concept relaties waren er VIP kaarten voor het middagprogramma. Bezoekers aan de i-Concept stand ontvingen gratis maatwerk: een oranje EK-voetbal T-shirt met naam en rugnummer naar keuze en in de gewenste maat.


Op de stand toonde i-Concept de nieuwste PortalCMS mogelijkheden, waaronder Application Streaming en Cloud Paging

 

Ahoy Rotterdam

MT mediagroep en FBM Events organiseerden de beurs Business Software Expo. Op 25 april stond Ahoy Rotterdam geheel in het teken van Business Software en Cloud Computing met vele interessante sprekers, honderden exposanten en duizenden bezoekers. De exposanten toonden een grote verzameling zakelijke software oplossingen waardoor bezoekers zich efficiënt konden oriënteren op de huidige software markt en de belangrijkste ontwikkelingen. BSExpo verbindt wereldklasse ICT-leveranciers met senior beslissers binnen de bloeiende Nederlandse markt en biedt interessante leermomenten. 

  • Identificatie nieuwe producten en innovatieve oplossingen
  • Nieuwe zaken die uw bedrijf een voorsprong geven in de markt
  • Begrip over hoe de laatste technologietrends uw business beïnvloeden
  • Boor nieuwe contacten en nieuwe business-kanalen aan
  • Geniet van interactie met collega’s via een van de vele spannende evenementen
  • Monitor uw concurrentie

i-Concept demonstreerde vanuit een opvallende stand hoe wildgroei van software applicaties binnen de organisaties bestreden wordt en hoe met slimme en effectieve integratie de levensduur van legacy systemen verlengd kunnen worden. Dit alles met PortalCMS, On-demand Enterprise 2.0 Portal en CMS, een unieke combinatie van een hoogwaardig content management systeem en flexibele integratie van marktleidende bedrijfssoftware zoals Exact Online en Microsoft Dynamics CRM 4.0 en Social Networks.
 
Heeft u vragen over bovenstaande onderwerpen? Deel ze met ons via de contactpagina en u ontvangt binnen een dag onze reactie.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord