De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze module helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier ...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

Business Software Expo 25 april Ahoy Rotterdam

Business Software Expo 25 april Ahoy Rotterdam
i-Concept was prominent aanwezig tijdens de Business Software Expo op 25 april in Ahoy Rotterdam. Entree en parkeren waren gratis en voor i-Concept relaties waren er VIP kaarten voor het middagprogramma. Bezoekers aan de i-Concept stand ontvingen gratis maatwerk: een oranje EK-voetbal T-shirt met naam en rugnummer naar keuze en in de gewenste maat.


Op de stand toonde i-Concept de nieuwste PortalCMS mogelijkheden, waaronder Application Streaming en Cloud Paging

 

Ahoy Rotterdam

MT mediagroep en FBM Events organiseerden de beurs Business Software Expo. Op 25 april stond Ahoy Rotterdam geheel in het teken van Business Software en Cloud Computing met vele interessante sprekers, honderden exposanten en duizenden bezoekers. De exposanten toonden een grote verzameling zakelijke software oplossingen waardoor bezoekers zich efficiënt konden oriënteren op de huidige software markt en de belangrijkste ontwikkelingen. BSExpo verbindt wereldklasse ICT-leveranciers met senior beslissers binnen de bloeiende Nederlandse markt en biedt interessante leermomenten. 

  • Identificatie nieuwe producten en innovatieve oplossingen
  • Nieuwe zaken die uw bedrijf een voorsprong geven in de markt
  • Begrip over hoe de laatste technologietrends uw business beïnvloeden
  • Boor nieuwe contacten en nieuwe business-kanalen aan
  • Geniet van interactie met collega’s via een van de vele spannende evenementen
  • Monitor uw concurrentie

i-Concept demonstreerde vanuit een opvallende stand hoe wildgroei van software applicaties binnen de organisaties bestreden wordt en hoe met slimme en effectieve integratie de levensduur van legacy systemen verlengd kunnen worden. Dit alles met PortalCMS, On-demand Enterprise 2.0 Portal en CMS, een unieke combinatie van een hoogwaardig content management systeem en flexibele integratie van marktleidende bedrijfssoftware zoals Exact Online en Microsoft Dynamics CRM 4.0 en Social Networks.
 
Heeft u vragen over bovenstaande onderwerpen? Deel ze met ons via de contactpagina en u ontvangt binnen een dag onze reactie.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord