Cloud Paging is als Dropbox for Software

Cloud Paging is als Dropbox for Software
Forbes, CNET en CIO magazine zijn uitzinnig over deze uitvinding. Misschien wel het meest revolutionaire tech idea van 2012. Wij zijn trots dat wij in de beta-fase werden betrokken en PortalCMS nu al met Cloud Paging verrijkt is, waardoor vanuit onze portal ad hoc alle denkbare software kan worden aangeboden. Geen installatie, geen virusgevaar, maar met enorme besparing op licenties!

Microsoft en Cisco gebruiken de gepatenteerde application streaming technologie al jaren in sublicentie. Eigenaar Numecent lanceerde onlangs de nieuwste innovatie Cloud Paging, waarmee de cloud als collectieve geheugenbuffer wordt gebruikt en programma’s als Photoshop en Office direct en zonder installatie vanuit een webportal kunnen worden gestart. Forbes, CNET en CIO magazine bestempelen deze vinding als revolutionair en als “Dropbox for software”. Wij zijn trots dat wij in de bèta-fase werden betrokken en PortalCMS nu al met deze innovatie verrijkt is. Vanuit onze portal kan ad hoc alle denkbare software worden aangeboden. Met concurrent licencing biedt dit enorme kostenvoordelen, met name, maar niet alleen voor grote scholen.

Application Jukebox van Numecent - Cloud Paging is HET meest revolutionaire Tech Idea van 2012

Tijdens de beurs Business Software Expo op 25 april in Ahoy Rotterdam vertellen we u graag meer over de mogelijkheden binnen uw organisatie.
De entree is gratis en voor i-Concept relaties zijn er zelfs VIP kaarten (neem contact op via 010-4139444 of de contactpagina).

Numecent is eigenaar van het handelsmerk Numecent en Application Jukebox.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord