Application Streaming en Cloud Storage

Application Streaming en Cloud Storage
Virtualisatie van servers en desktops heeft de efficiency en beheersbaarheid enorm doen toenemen. Multinationals transformeren inmiddels hun hele datacenter richting cloud infrastructure. Voor organisaties zonder miljoenenbudget is application streaming in combinatie met cloud storage de oplossing.

Virtualisatie van servers en desktops heeft de efficiency en beheersbaarheid op ICT afdelingen de afgelopen jaren enorm doen toenemen. Multinationals transformeren inmiddels hun hele datacenter richting cloud infrastructure. Voor organisaties zonder miljoenenbudget is application streaming in combinatie met cloud storage de oplossing.

Standaard- en maatwerksoftware worden voorgeconfigureerd ingepakt en als object naar de gebruiker getransporteerd op het benodigde moment.
Geen installatieproblemen, geen virusgevaar en besparingen tot 50% op licenties.

Vraag een vrijblijvende demo aan van de gepatenteerde Application Jukebox in combinatie met onze Cloud Storage oplossing.

Hieronder ziet u hoe een PortalCMS user de applicatie Foxit PDF reader "on demand" kan starten vanuit de portal. Deze applicatie wordt direct geopend en "gedraagt" zich als een gewone windows toepassing. Mocht de internetverbinding verbroken worden, dan kan er doorgewerkt worden omdat de applicatie ingepakt is om ook offline te werken. De geldigheidsduur van dit online en offline gebruik kan aan de Application Jukebox serverkant worden ingesteld. Application Jukebox is uitgerust met een zeer hoogwaardig Digital Rights management systeem.Om meer over dit onderwerp te vernemen kunt u geheel vrijblijvend met ons contact opnemen.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord