Synchronisatie via internet met Outlook en PDA

Synchronisatie via internet met Outlook en PDA
In 2005 kondigde i-Concept al aan dat de Open Source synchronisatietechnologie Sync4J in het i-Engine raamwerk zou worden ingepast. Sync4J werd onlangs tot Funambol omgedoopt en biedt de mogelijkheid om inhoud in de i-Engine module CRM te synchroniseren met PDA?s, smartphones, Blackberries en PC?s.

In 2005 kondigde i-Concept al aan dat de Open Source synchronisatietechnologie Sync4J in het i-Engine raamwerk zou worden ingepast. 
Sync4J werd onlangs tot Funambol omgedoopt en biedt de mogelijkheid om inhoud in de i-Engine module CRM te synchroniseren met PDA’s, smartphones, Blackberries en PC’s. Dit lijkt op zich niet heel bijzonder omdat met bestaande synchronisatiesoftware (zoals het bekende ActiveSync) uw PDA ook al met uw Outlook kan worden gesynchroniseerd. Echter, hiervoor moet u fysiek bij uw PC zijn om de verbinding te kunnen maken via een USB-kabel of bluetooth of uw organisatie moet over Exchange server beschikken. Het revolutionaire van Sync4J/Funambol is dat u nu rechtstreeks via internet, waar u ook bent, kunt synchroniseren. Het actualiseren van uw agenda of uw relatiekaarten kan dus altijd direct, mits u (via Wifi, GPRS of UMTS) een internetverbinding heeft en niet pas als u op uw werkplek bent gearriveerd. Bijkomend voordeel is dat de Sync4J/Funambol client en server kosteloos ter beschikking worden gesteld. Wereldwijd werken er inmiddels tienduizenden ontwikkelaars aan de verbeteringen van deze technologie die daardoor defacto standaard is geworden. 

i-Concept heeft de integratie van Sync4J/Funambol binnen i-Engine in het project i-XML IDS ondergebracht  (Information Distribution Systeem). Binnen i-XML IDS worden ook andere informatieobjecten gesynchroniseerd, zoals vacatures, forumdiscussies en nieuwsberichten. i-XML IDS wordt daarmee een waar zenuwcentrum voor informatiestromen.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord