Een maand na de Android app is er nu ook de PortalCMS iPhone app. Ga naar de Apple App Store en zoek op PortalCMS. Deze gratis app is interessant voor organisaties die hun medewerkers gebruikersvriendelijk, snel en veilig willen informeren met nieuws, blogs, handleidingen en de medewerkers...

Lees verder chevron_right
Een nieuwe generatie apps bevestigt de nieuwe trend en toenemende vraag naar custom apps met speciale aandacht voor informatie- en communicatiebeveiliging. Whisper is zo'n custom app die onlangs een miljoeneninvestering kreeg vanwege de onderscheidende eigenschappen intransparantie,...

Lees verder chevron_right
Het slimme waterdichte horloge Pebble komt eind deze maand op de markt. Zonder Iphone of Android smartphone is Pebble eigenlijk helemaal niet zo slim. Het is een leuke gadget en met een prijs van circa 150 dollar best betaalbaar.

Lees verder chevron_right
Het Israelisch-Amerikaanse softwarebedrijf CloudOn brengt sinds januari 2012 het populaire MS Word, MS Excel en MS Powerpoint naar tablets.

Lees verder chevron_right
Voor het einde van het jaar zullen er meer apps voor mobiele apparaten worden uitgewisseld dan muziekfragmenten. Dat is in ieder geval de verwachting van Apple dat de downloads in haar App Store het aantal downloads in de Music Store ziet benaderen.

Lees verder chevron_right
Microsoft stimuleert applicatieontwikkelaars met financiele voordelen om de applicatiewinkel voor de Windows Phone 7 (WP7) te bevoorraden. Microsoft is in een hevige concurrentiestrijd verwikkeld met de Apple Appstore en Google Marketplace. i-Concept ontwikkelt maatwerk mobile apps voor alle...

Lees verder chevron_right
De Nederlandse consument volgt de wereldwijde trend en kan niet wachten om de befaamde nieuwe gadget van Apple aan te kopen. De Nederlandse site iPadTeKoop.COM levert nu al 3 iPad modellen via een snelle en veilige webshop.

Lees verder chevron_right
Het afgelopen jaar groeide het aantal mensen dat wekelijks mobiel online gaat met 53 procent tot 1,3 miljoen. Negen procent zit wekelijks op mobiel internet en 40 procent van hen surft dagelijks naar sites als Nu.nl, Google of Buienradar. Opmerkelijk is dat het gebruik van mobiele applicaties...

Lees verder chevron_right
Hardwareproducent HP onderzoekt al enige tijd de mogelijkheden om klantcontact via webportals te optimaliseren. De mobiele telefoon gaat nu een belangrijke rol spelen bij de verdieping van contacten die hardwareproducent HP voor ogen heeft met zijn sociale netwerk.

Lees verder chevron_right
Fabrikanten van mobiele navigatie-applicaties voor de iPhone, zoals TomTom, stoeien nog met het type prijsbeleid dat ze op telefoons moeten voeren. Sommige rekenen instapprijsjes van een paar dollar, anderen worden juist populair met prijzen tot 100 euro.

Lees verder chevron_right

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
iconcept.nl
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon Google plu icons

Zoek op trefwoord