PortalCMS lanceert iPhone App in Apple iTunes

PortalCMS lanceert iPhone App in Apple iTunes
Een maand na de Android app is er nu ook de PortalCMS iPhone app. Ga naar de Apple App Store en zoek op PortalCMS. Deze gratis app is interessant voor organisaties die hun medewerkers gebruikersvriendelijk, snel en veilig willen informeren met nieuws, blogs, handleidingen en de medewerkers contactlijst.

Veel organisaties willen graag hun eigen professionele mobile app met bedrijfslogo op de smartphone van de medewerkers, maar hoge kosten en gebrek aan kennis vormen het beletsel.
Met de PortalCMS app is dit nu mogelijk in korte tijd en tegen zeer geringe kosten. De app zelf is gratis verkrijgbaar en de inzet van PortalCMS aan de achterkant om de inhoud te beheren is al mogelijk vanaf 600 euro per jaar. U heeft dan uw eigen app met functies als nieuws, blogs, contactlijsten en wiki (handboek).
Er is een snelle en eenvoudige trefwoordzoekfunctie in alle genoemde inhoud, inclusief reactiemogelijkheid voor en door collega gebruikers.
De gebruiker hoeft slechts één keer met de persoonlijke toegangscode in te loggen, want daarna wordt de betreffende smartphone automatisch herkend. Dat is gebruikersvriendelijk, maar ook veilig, want de beheerder kan te allen tijde de rechten per user en per smartphone intrekken.

Deze online toepassing is handig voor en populair bij bedrijven, scholen en gezondheidsinstellingen.

Download hier de gratis PortalCMS mobile app voor Android en iPhone.
Gebruik activatiecode 0000 en gebruikersnaam "demo" met wachtwoord "demo" om binnen een minuut een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

PortalCMS App nu gratis verkrijgbaar in Apple App Store

 

De reacties van onze corporate users op de PortalCMS app zijn zeer lovend:

"Net geïnstalleerd en het werkt als een tierelier! Echt handig."

"Mijn complimenten voor de betrokkenen. Nu je niet steeds een wachtwoord moet invoeren is de drempel om even te kijken verdwenen." 

"Mooi mooi mooi (iPhone4)"

"Het werkt prima op een iPhone5, 4S en 3GS, erg handig als je op zoek bent naar een collega of het laatste nieuws."

"Handig en komt mooi over, een app van het bedrijf waar je voor werkt."

"Super handig! Erg praktisch voor onderweg."

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van PortalCMS Enterprise en de maatwerk functionaliteit in de PortalCMS app? Neem dan direct contact met ons op via www.i-concept.nl/contact.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Lees ook

In het bedrijfsleven geldt Office 365 al een tijdje als de facto-standaard voor e-mail en tekstverwerking en daarmee is ook Sharepoint Online niet meer weg te denken als platform voor collectief documentbeheer. Alle voordelen ...
Het clich├ębeeld dat je mobiele werkers alleen op luchthavens of in de trein aantreft is al lang achterhaald. Er wordt nu overal mobiel gewerkt, zelfs in kantoorgebouwen. De adoptie van zakelijke mobiele apps is een feit met een...
In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra...
Met een eigen app voor cursussen en trainingen kunnen werkgevers op effici├źnte, effectieve en leuke manier voldoen aan de scholingsplicht die geldt voor alle Nederlandse werkgevers sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid...
Declaratie-apps waren aanvankelijk alleen voor grote bedrijven weggelegd, maar door laagdrempelige cloudapplicaties wordt het ook steeds meer gebruikt door het midden- en kleinbedrijf. Tussen 2017 en 2025 verwacht men voor dit...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord