Gratis MS Word, Excel en Powerpoint op je Ipad

Gratis MS Word, Excel en Powerpoint op je Ipad
Het Israelisch-Amerikaanse softwarebedrijf CloudOn brengt sinds januari 2012 het populaire MS Word, MS Excel en MS Powerpoint naar tablets.

Daarbij kunnen de documenten opgeslagen worden in Dropbox, Box.net en Google Drive. Een schot in de roos, want sinds de lancering scoort CloudOn hoog in de app store hitlijsten onder de categorie productiviteitstools.

CloudOn kreeg in de eerste 5 maanden ruim een miljoen nieuwe gebruikers en staat sinds de lancering in de top 10 van productiviteitstools.
Al decennia is Microsoft Office de meest gebruikte softwaresuite en al bijna net zo lang proberen andere partijen die positie over te nemen met surrogaatpakketten die eenzelfde soort functionaliteit bieden, maar er net even anders uitzien en net even anders werken.
Denk dan aan de bekende open source suite Open Office, of het minder bekende Koreaanse Thinkfree. Meer recent kwamen er de SaaS oplossingen Zoho, Google Docs en het uit de gaming hoek gelanceerde Onlive.

CloudOn is significant anders omdat het hier om de originele MS Office programma's gaat, officieel met goedkeuring van Microsoft...en het is nog gratis ook.
Omdat de bestandsopslag bij Dropbox en Google Drive ook niets kost, kan je echt spreken van een uniek aanbod. Heel handig voor bijvoorbeeld studenten, freelancers en kleine bedrijven. 

CloudOn levert gratis MS Office (Word, Excel en Powerpoint) voor Ipad en Android tablets

Ook al is iedereen ervan overtuigd dat Microsoft zelf ook met apps voor tablets gaat komen, toch geniet CloudOn veel vertrouwen bij investeerders. CloudOn ontving onlangs weer miljoenen dollars nieuw kapitaal.
De "jus" zit volgens deskundigen in de diepere integratie van deze productiviteitstools in de dagelijkse processen van organisaties van alle maten en soorten. De productiviteitswinst is namelijk vooral te halen uit het beter kunnen samenwerken, onafhankelijk van plaats, tijd en apparatuur. 

i-Concept specialiseert zich in "integration as a service" en we kunnen de bovenstaande visie alleen maar onderschrijven. 
 

We hebben CloudOn verzocht om web browser ondersteuning zodat je CloudOn echt overal kunt gebruiken. Klik hier om ons voorstel hogere ontwikkelprioriteit te geven !

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord