Ook Nederlandse Consumenten tonen massale belangstelling Apple iPad

Ook Nederlandse Consumenten tonen massale belangstelling Apple iPad
De Nederlandse consument volgt de wereldwijde trend en kan niet wachten om de befaamde nieuwe gadget van Apple aan te kopen. De Nederlandse site iPadTeKoop.COM levert nu al 3 iPad modellen via een snelle en veilige webshop.

De Nederlandse webshop www.ipadtekoop.com biedt vanaf begin april de Apple iPad aan op de Nederlandse markt. “De aanlevering is beperkt. Ook in Amerika liggen de meeste Apple Stores ‘droog' door de grote vraag naar iPads”, zegt iPadTeKoop.COM shopmanager Jerry Donker. “Nederlanders zijn ervaren online shoppers. De echte gadgetfreaks grijpen direct hun kans bij het zien van onze webshop”.

Apple maakte onlangs bekend dat vanaf de lancering inmiddels 1 miljoen exemplaren van de iPad zijn verkocht. Een record volgens vele webloggers en volgers van Apple’s iPad. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook de orderstroom bij iPadTeKoop.COM met de dag groeit.
“Het is moeilijk om direct uit voorraad te leveren door de grote belangstelling die wij nu krijgen, maar doorgaans zorgen wij ervoor dat onze klant binnen 2 weken zijn iPad in handen heeft”, antwoordt iPadTeKoop.COM op de vraag over levertijd en vervolgt met een waarschuwing: “Let op voor webwinkels die exorbitante verkoopprijzen hanteren of Chinese imitaties aanbieden !”

Op iPadTeKoop.COM wordt de Nederlandse Apple liefhebber bediend met de echte iPad voor een scherpe prijs.

Meer informatie bij contactpersoon: Jerry Donker – info@ipadtekoop.com – http://www.ipadtekoop.com


IpadTeKoop.com is een webshop van het Rotterdamse internetpioniersbedrijf i-Concept Internetworks BV, met ruim 13 jaar ervaring en waarvan de oprichters achter de schermen verantwoordelijk waren voor vele innovatieve en spraakmakende online services zoals digitale belastingaangifte, telebankieren met de Postbank, VNU jobsites zoals intermediair.nl en e-learning met de LOI.

 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord