Nspyre neemt web app CV-tool in gebruik

Nspyre neemt web app CV-tool in gebruik
De ruim 630 zeer ervaren medewerkers van high tech dienstverlener Nspyre beschikken sinds oktober over een eigen maatwerk CV-tool. Deze in het bestaande intranet geïntegreerde web applicatie biedt medewerkers de mogelijkheid om informatie over opleidingen, specifieke vaardigheden en projectervaring actueel te houden. De medewerkers en hun manager kunnen vervolgens snel een CV in pdf publiceren, specifiek afgestemd op een project bij een potentiële klant.

Integratie third party software

Zowel managers als medewerkers hebben via het vertrouwde intranet en afhankelijk van hun rol in de organisatie toegang tot deze nieuwe CV-tool. Deze maatwerk web app verzorgt zowel de front-end interface als het samenstellen van klantgerichte CV's in Nspyre huisstijl. De app koppelt hiervoor naadloos met Microsoft Dynamics AX via een set geavanceerde webservices.

Optimaliseren workflow

De CV-tool helpt één van de belangrijkste workflows in de organisatie te optimaliseren. Het matching proces wordt eenvoudiger, consistenter en sneller. Het genereren van een volledig op de potentiële klant gericht CV is met de CV-tool een innovatie die de kwaliteitsuitstraling en efficiëntie enorm ten goede komt.

Nspyre CV tool pdf preview 

Meer weten over maatwerk web apps?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die maatwerk web app kunnen bieden bij het optimaliseren van workflow processen?
Neem dan contact met ons op en laat u verder informeren.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Lees ook

De bedrijfswebsite van Bausch Datacom is aan een grondige upgrade onderworpen. De nieuwe website is modern vormgegeven en stelt zich dynamisch samen uit verschillende bronnen waaronder nieuws- en blogberichten en vooral een zeer...
De ruim 630 zeer ervaren medewerkers van high tech dienstverlener Nspyre beschikken sinds oktober over een eigen maatwerk CV-tool. Deze in het bestaande intranet geïntegreerde web applicatie biedt medewerkers de mogelijkheid om...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord