i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

Bedrijven hebben nog steeds te maken met de transities die ze moesten doorvoeren rondom werken op afstand. Voortbouwen op effectief identiteitsbeheer is een goed begin, maar welke andere problemen komen er vervolgens op de proppen? Hoe gaan bedrijven hun processen ontwerpen en inrichten voor ...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

De meeste bedrijven waar hybride kan worden gewerkt verwachten deze mengvorm van thuis en op locatie werken te blijven gebruiken. Binnen het grootbedrijf verwachten ondernemers dit vaker dan binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb). Verstoringen bij leveranciers, veranderend klantgedrag en...

In het bedrijfsleven geldt Office 365 al een tijdje als de facto-standaard voor e-mail en tekstverwerking en daarmee is ook Sharepoint Online niet meer weg te denken als platform voor collectief documentbeheer. Alle voordelen ten spijt, Sharepoint is voor interne communicatie niet ideaal. Dat ...

Het clich├ębeeld dat je mobiele werkers alleen op luchthavens of in de trein aantreft is al lang achterhaald. Er wordt nu overal mobiel gewerkt, zelfs in kantoorgebouwen. De adoptie van zakelijke mobiele apps is een feit met een groeiend en divers app aanbod. In die diversiteit kan je verschillende...

PortalCMS blijft groeien

PortalCMS blijft groeien
Een jaar geleden zijn wij begonnen met het zaaien van nieuwe features en diensten. Deze zijn gedurende het afgelopen jaar snel gegroeid en gerijpt. Verschillende van onze vaste en nieuwe klanten hebben daarom al kunnen profiteren van de nieuwe PortalCMS oogst.

Enkele voorbeelden

PortalCMS is het afgelopen jaar weer gegroeid op verschillende markten zoals onderwijs, bedrijfsleven en werving en selectie.

Zo is de PortalCMS licentie uitgebreid bij het ROC Mondriaan College met duizenden nieuwe gebruikers en extra functionaliteiten bij meerdere afdelingen binnen deze organisatie. Onze rapportagetool maakt nu vast onderdeel uit van de online tools waar leerlingen, docenten en ouders overal en altijd gemakkelijk over relevante voortgangsinformatie beschikken.

Voor onze corporate klant Nspyre leggen wij de laatste hand aan versie 2.0 van het corporate intranet. Nadat wij eerder dit jaar de website aan een grondige 'make over' hebben onderworpen, is het nu de beurt aan de interne communicatie en informatie hub. Zowel klanten, werkzoekenden als medewerkers beschikken dankzij PortalCMS technologie direct over alle gewenste actuele informatie.

Arbeidsmarkt.com ten slotte bereikte in oktober versie 3.0. Deze versie vormt een consequente doorontwikkeling van PortalCMS careerportals. Met haar 12-jarig bestaan bouwt Arbeidsmarkt.com hiermee voort op de succesformule. Vele recruiters en werkzoekenden zijn de afgelopen jaren door deze careerportal voorzien van up to date informatie en faciliteert partijen bij het maken van de beste match.

Arbeidsmarkt.com is dankzij PortalCMS nu nog beter geëquipeerd om vacatures en profielen van werkzoekenden hoog te laten scoren op zoekmachines. Het 'up to date' houden van vacatures en profielen nu kinderspel geworden met koppelingen met Social Networks zoals LinkedIN.

Meer weten?

Wanneer u wilt weten hoe ook u kan profiteren van onze ervaring en direct beschikbare PortalCMS functionaliteit, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord