PortalCMS blijft groeien

PortalCMS blijft groeien
Een jaar geleden zijn wij begonnen met het zaaien van nieuwe features en diensten. Deze zijn gedurende het afgelopen jaar snel gegroeid en gerijpt. Verschillende van onze vaste en nieuwe klanten hebben daarom al kunnen profiteren van de nieuwe PortalCMS oogst.

Enkele voorbeelden

PortalCMS is het afgelopen jaar weer gegroeid op verschillende markten zoals onderwijs, bedrijfsleven en werving en selectie.

Zo is de PortalCMS licentie uitgebreid bij het ROC Mondriaan College met duizenden nieuwe gebruikers en extra functionaliteiten bij meerdere afdelingen binnen deze organisatie. Onze rapportagetool maakt nu vast onderdeel uit van de online tools waar leerlingen, docenten en ouders overal en altijd gemakkelijk over relevante voortgangsinformatie beschikken.

Voor onze corporate klant Nspyre leggen wij de laatste hand aan versie 2.0 van het corporate intranet. Nadat wij eerder dit jaar de website aan een grondige 'make over' hebben onderworpen, is het nu de beurt aan de interne communicatie en informatie hub. Zowel klanten, werkzoekenden als medewerkers beschikken dankzij PortalCMS technologie direct over alle gewenste actuele informatie.

Arbeidsmarkt.com ten slotte bereikte in oktober versie 3.0. Deze versie vormt een consequente doorontwikkeling van PortalCMS careerportals. Met haar 12-jarig bestaan bouwt Arbeidsmarkt.com hiermee voort op de succesformule. Vele recruiters en werkzoekenden zijn de afgelopen jaren door deze careerportal voorzien van up to date informatie en faciliteert partijen bij het maken van de beste match.

Arbeidsmarkt.com is dankzij PortalCMS nu nog beter geëquipeerd om vacatures en profielen van werkzoekenden hoog te laten scoren op zoekmachines. Het 'up to date' houden van vacatures en profielen nu kinderspel geworden met koppelingen met Social Networks zoals LinkedIN.

Meer weten?

Wanneer u wilt weten hoe ook u kan profiteren van onze ervaring en direct beschikbare PortalCMS functionaliteit, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord