Onderwijsportal uitgebreid met rapportagetools

Onderwijsportal uitgebreid met rapportagetools
Sinds een jaar ontwikkelt i-Concept voor het ROC Mondriaan nieuwe rapportagetools voor de onderwijsportal. Docenten kunnen via de portal nu ook thuis samenwerken aan de perioderapporten, inclusief een competentiesrapport. Elke docent geeft daarbij de cijfers voor zijn vakken en zijn studenten en na controle geeft de studieloopbaanbegeleider het rapport vrij voor de individuele student.

Docenten kunnen via de portal plaatsonafhankelijk, dus ook thuis werken aan de perioderapporten. Dit betreft ook rapporten waar de competenties moeten worden beoordeeld.

Elke docent geeft daarbij de cijfers en toelichting voor de door hem gedoceerde vakken en "zijn" studenten. De studieloopbaanbegeleider ziet de cijfers van de diverse docenten binnenkomen en kan na controle het rapport vrijgeven voor de individuele student. Los van het gemak, levert deze gedistribueerde vorm van samenwerking een enorme tijdwinst op.

De opzet en ontwikkeling van deze rapportagetools is dusdanig grondig gedaan dat in de toekomst eenvoudig en flexibel nieuwe vakken en periodes kunnen worden toegevoegd.

 

Elke docent geeft daarbij de cijfers voor zijn vakken en zijn studenten en na controle geeft de studieloopbaanbegeleider het rapport vrij voor de individuele student

 

Flexibel te configureren Competentierapporten met meerdere periodes.

 

 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord