Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven verlaten. Lees hier de compacte Nederlandstalige samenvatting van het...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Ook bij een optimale bedrijfsvoering blijft er altijd wel wat te wensen. Welke functionaliteit wens jij op de smartphone app voor jouw organisatie? Een mogelijkheid om een auto, werkplek of vergaderruimte te reserveren? Een e-learning of kennisquiz? Een formulier om een nieuwe collega of klant aan...

De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitalisering app, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze app helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier...

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Digitale factuur via klantenportal

Digitale factuur via klantenportal
Elektronisch facturen sturen was al mogelijk, tot nu toe was dit echter aan zeer strikte voorwaarden verbonden waaronder het vereiste dat de juistheid van facturen controleerbaar moet zijn. Facturen volledig digitaal versturen levert het bedrijfsleven naar schatting een besparing op van 600 miljoen euro per jaar. Jaarlijks sturen bedrijven elkaar alleen al ongeveer 500 miljoen facturen.

Elektronisch facturen sturen was al langer mogelijk, tot nu toe was dit echter aan zeer strikte voorwaarden verbonden waaronder het vereiste dat de juistheid van facturen controleerbaar moet zijn.

Volledig digitaal factureren bespaart het bedrijfsleven naar schatting 600 miljoen euro op jaarbasis. Jaarlijks sturen bedrijven elkaar alleen al ongeveer 500 miljoen facturen.

Staatssecretaris De Jager schrapt de beperkende regels die volledig elektronisch factureren vanaf nu mogelijk maakt, zo maakte het ministerie van Financiën donderdag bekend. Volgens de Staatssecretaris is langs digitale weg bovendien sneller  na te gaan of de factuur van de juiste verzender afkomstig is en komt de noodzaak van een papieren factuur zo te vervallen.

Digitale factuur flow door de organisatie tot aan import in eigen ERP.

Het nut en belang van een webportal, waar klanten inzicht wordt gegeven in de eigen factuurhistorie, wordt hiermee voor het bedrijfsleven alleen maar groter. Door inzet van PortalCMS software oplossingen wordt het bedrijfsleven in staat gesteld direct in te spelen op bovengenoemde ontwikkeling. PortalCMS software oplossingen zijn uitermate geschikt voor het integreren van bestaande softwareprogramma's zoals Microsoft CRM 4.0 en Exact Globe in webportals.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord