Digitale factuur via klantenportal

Digitale factuur via klantenportal
Elektronisch facturen sturen was al mogelijk, tot nu toe was dit echter aan zeer strikte voorwaarden verbonden waaronder het vereiste dat de juistheid van facturen controleerbaar moet zijn. Facturen volledig digitaal versturen levert het bedrijfsleven naar schatting een besparing op van 600 miljoen euro per jaar. Jaarlijks sturen bedrijven elkaar alleen al ongeveer 500 miljoen facturen.

Elektronisch facturen sturen was al langer mogelijk, tot nu toe was dit echter aan zeer strikte voorwaarden verbonden waaronder het vereiste dat de juistheid van facturen controleerbaar moet zijn.

Volledig digitaal factureren bespaart het bedrijfsleven naar schatting 600 miljoen euro op jaarbasis. Jaarlijks sturen bedrijven elkaar alleen al ongeveer 500 miljoen facturen.

Staatssecretaris De Jager schrapt de beperkende regels die volledig elektronisch factureren vanaf nu mogelijk maakt, zo maakte het ministerie van Financiën donderdag bekend. Volgens de Staatssecretaris is langs digitale weg bovendien sneller  na te gaan of de factuur van de juiste verzender afkomstig is en komt de noodzaak van een papieren factuur zo te vervallen.

Digitale factuur flow door de organisatie tot aan import in eigen ERP.

Het nut en belang van een webportal, waar klanten inzicht wordt gegeven in de eigen factuurhistorie, wordt hiermee voor het bedrijfsleven alleen maar groter. Door inzet van PortalCMS software oplossingen wordt het bedrijfsleven in staat gesteld direct in te spelen op bovengenoemde ontwikkeling. PortalCMS software oplossingen zijn uitermate geschikt voor het integreren van bestaande softwareprogramma's zoals Microsoft CRM 4.0 en Exact Globe in webportals.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord