Verwey Vastgoed partnerportal

Verwey Vastgoed partnerportal
Verwey Vastgoed zet portaaltechnologie in om efficienter met huurders, verhuurders, VVE-besturen en overige relaties te communiceren. Elke relatie krijgt via een persoonlijke inlogcode toegang tot de partnerportal, waarin frequent op maat gesneden informatie wordt klaargezet. Verwey Vastgoed bespaart hiermee op de communicatiekosten, voorkomt fouten en boekt tijdwinst.

Na inloggen krijgt de relatie een persoonlijk startscherm met zogenaamde team-rooms. Aangezien het veel voorkomt dat een partner in meerdere projecten of contracten participeert, vertoont het startscherm alle team-rooms waarin de partner rechten heeft. Binnen een team-room wordt rapportage klaargezet in de vorm van documenten of presentaties. De betreffende Verwey Vastgoed teamleider kan met een druk op de knop aan alle relaties een notificatie via e-mail of SMS zenden, bijvoorbeeld als er dringend nieuws is. 

De team-rooms zijn de eerste zichtbare resultaten van de ontwikkeling van de partnerportal. In de komende maanden wordt doorgewerkt aan de oplevering van het intranet en overige webapplicaties binnen de portal.

 

Kijk op www.i-concept.nl voor de mogelijkheden van een klantenportal voor uw relaties binnen uw organisatie.

 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord