Informatie- en relatiebeheer: hoe uniek zijn de behoeften binnen uw organisatie?

Informatie- en relatiebeheer: hoe uniek zijn de behoeften binnen uw organisatie?
Wij willen zo professioneel mogelijk werken en worden daardoor steeds afhankelijker van efficiënt informatiebeheer. We moeten kunnen vertrouwen op actuele en betrouwbare gegevens over klanten, leveranciers en personeel.

Daarbij willen we ook een mooie website, flitsende nieuwsbrieven en aansprekende product-brochures, liefst binnen een redelijk budget.

Dat lijkt veel gevraagd, maar de verstandige organisaties weten al een paar jaar dat dit haalbaar is met een juiste inzet van intranet.

Een modern intranet is het kloppend hart van de informatie- en communicatievoorziening. Niet alleen kan het intranet vele vormen en hoeveelheden informatie verwerken, opslaan en vindbaar maken, het is tevens het lanceerstation voor diverse bestaande en nieuwe (web)applicaties waar kritische medewerkers in een organisatie altijd om zullen vragen.

Hoe selecteert u de juiste intranettechnologie en leverancier?

Uit ervaring blijkt dat 90% van alle professionele organisaties vergelijkbare web- en intranetbehoeften heeft. Verspil dus niet teveel tijd aan het inventariseren van basisbehoeften. U wint tijd en bespaart geld door met een flexibel basissysteem te starten, waarna u door voortschrijdend inzicht de laatste specifieke wensen kunt vervullen.

Zo’n basis legt u met het solide i-Engine platform. Op www.i-engine.nl ziet u hoe uitgebreid de basismodules voor intranet, CRM, CMS en e-learning al zijn. Na een maand gratis uitproberen kunt u doorgroeien naar een configuratie die uiteindelijk 100% in uw behoeften zal voorzien, onder andere voor uw relatiebeheer.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord