De Maandplanner module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Hiermee laat je aan collega's zien op welke dagen je thuis, op kantoor of elders werkt en declareer je tegelijk je onkosten. Je manager controleert, accordeert...

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

Informatie- en relatiebeheer: hoe uniek zijn de behoeften binnen uw organisatie?

Informatie- en relatiebeheer: hoe uniek zijn de behoeften binnen uw organisatie?
Wij willen zo professioneel mogelijk werken en worden daardoor steeds afhankelijker van efficiënt informatiebeheer. We moeten kunnen vertrouwen op actuele en betrouwbare gegevens over klanten, leveranciers en personeel.

Daarbij willen we ook een mooie website, flitsende nieuwsbrieven en aansprekende product-brochures, liefst binnen een redelijk budget.

Dat lijkt veel gevraagd, maar de verstandige organisaties weten al een paar jaar dat dit haalbaar is met een juiste inzet van intranet.

Een modern intranet is het kloppend hart van de informatie- en communicatievoorziening. Niet alleen kan het intranet vele vormen en hoeveelheden informatie verwerken, opslaan en vindbaar maken, het is tevens het lanceerstation voor diverse bestaande en nieuwe (web)applicaties waar kritische medewerkers in een organisatie altijd om zullen vragen.

Hoe selecteert u de juiste intranettechnologie en leverancier?

Uit ervaring blijkt dat 90% van alle professionele organisaties vergelijkbare web- en intranetbehoeften heeft. Verspil dus niet teveel tijd aan het inventariseren van basisbehoeften. U wint tijd en bespaart geld door met een flexibel basissysteem te starten, waarna u door voortschrijdend inzicht de laatste specifieke wensen kunt vervullen.

Zo’n basis legt u met het solide i-Engine platform. Op www.i-engine.nl ziet u hoe uitgebreid de basismodules voor intranet, CRM, CMS en e-learning al zijn. Na een maand gratis uitproberen kunt u doorgroeien naar een configuratie die uiteindelijk 100% in uw behoeften zal voorzien, onder andere voor uw relatiebeheer.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord