Portal Controller.nl live

Portal Controller.nl live
Op 15 juni 2006 gaven i-Concept en Crépin Consult het officiële startschot voor de portaalsite www.Controller.nl. Controller.nl richt zich op (aankomende) controllers en aan Controlling verwante werkgebieden en beoogt zich te ontwikkelen tot een internet platform waar controllers terecht kunnen met vragen over het vak en over hun loopbaan.

Op 1 juni 2006 gaven i-Concept en Crépin Consult het officiële startschot voor de portaalsite www.Controller.nl.

Controller.nl richt zich op (aankomende) controllers en aan Controlling verwante werkgebieden en beoogt zich te ontwikkelen tot een internetplatform waar controllers terecht kunnen met vragen over het vak en over hun loopbaan. Daarnaast is Controller.nl een plek waar werkgevers advies kunnen krijgen over de vervulling van tijdelijke en vaste controlling vacatures, coaching van controllers, outplacement van controllers e.d.. Tevens kunnen via Controller.nl professionals geïnteresseerd worden voor nieuwe uitdagingen.

Controller.nl is een initiatief van i-Concept en Crépin Consult. i-Concept is eigenaar en exploitant van de carriere-sites Arbeidsmarkt.com en eWork.nl en biedt al sinds 1998 hoogwaardige online recruitment diensten aan overheid en bedrijfsleven. Controller.nl is het gevolg van de marketingstrategie waarin jobsites voor niches worden opgezet met partners. i-Concept zorgt daarbij voor de hoogwaardige internettechnologie en aanvoer van actuele CV’s en vacatures via de branchebrede carrièresite Arbeidsmarkt.com. De partner zorgt voor vakinhoudelijke ondersteuning. Er zullen in 2006 nog meer vergelijkbare initiatieven volgen, onder meer voor juristen, verkopers en zorgmedewerkers. 
Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord