Extranet voor Extrabox Self-Storage

Extranet voor Extrabox Self-Storage
Extrabox opende begin juni haar extranet voor medewerkers en partners van haar 4 Nederlandse vestigingen. Het extranet bestaat uit een weblog, filemanager, smoelenboek, adreslijsten en catalogus met marketingmateriaal.

Extrabox biedt Self-Storage, tijdelijke beveiligde, droge en verwarmde opslagruimte voor bijvoorbeeld inboedels, archiefruimte, extra voorraad of tijdelijke overslag.

Het extranet bestaat uit een weblog, filemanager, smoelenboek, adreslijsten en catalogus met merchandising en marketingmateriaal. Via de weblog communiceert het management nieuwtjes over onder andere verkoop en marketing. In de filemanager treffen medewerkers veelbenodigde PDF- en Worddocumenten, foto's en overige illustraties aan. Alle medewerkers zijn op trefwoord en met diverse andere filters terug te vinden en worden met naam, foto, vestigingsadres en contactgegevens getoond. Deze gebruikerslijst wordt actueel gehouden door middel van een synchronisatie met het personeelsinformatiesysteem. 

De i-Engine CRM module wordt ingezet om bijvoorbeeld de leveranciersgegevens centraal bij te houden.

Extrabox extranet met i-Engine technologie

Het Extrabox management besloot tot het i-Engine extranet na een kosteloze testfase van 30 dagen. In deze periode werden alle i-Enginemodules uitgebreid getest, als ware het extranet al volledig operationeel. Na de succesvolle testfase was het dan ook zeer eenvoudig om officieel van start te gaan.

Lees meer over de kosten-effectieve i-Engineprojecten met korte doorlooptijden.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord