Heinz Belgie keukenschort webshop met PortalCMS

Heinz Belgie keukenschort webshop met PortalCMS
Begin oktober is op heinz.be de Heinz keukenschort actie gestart. Consumenten van Heinz kunnen na inlevering van een paar streepjescodes, die in de verpakking zijn verwerkt, en na een kleine bijbetaling een uniek keukenschort laten maken. De tweetalige website, webshop en back-office voor onder andere productie en logistiek verrezen binnen enkele weken vanuit het veelzijdige PortalCMS platform.

Begin oktober is op heinz.be de Heinz keukenschort actie gestart. Consumenten van Heinz Pasta Sauce en Heinz Tomato Creation kunnen na inlevering van een paar streepjescodes, die in de verpakking zijn verwerkt, en na een kleine bijbetaling een uniek keukenschort laten maken. De tweetalige website, webshop en back-office voor onder andere productie en logistiek verrezen binnen enkele weken met behulp van het veelzijdige PortalCMS. Met de feestdagen in aantocht wordt een groot aantal bestellingen verwacht.

 

Direct na de lancering van de Belgische schortensite is i-Concept begonnen aan een andere speciale Heinz actiesite waarmee consumenten uit Zwitserland en Oostenrijk voordelig een voetbalshirt met eigen naam en rugnummer kunnen laten maken. Deze actie is gericht op het EK Voetbal dat in de zomer van 2008 in beide Alpenlanden wordt georganiseerd. In 2006 ontwikkelde i-Concept al een soortgelijke website voor Honig, waarmee in korte tijd ruim 300.000 Oranjefans voorzien werden van een op maat gemaakt Oranje WK-voetbalshirt.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord