Honig Foto op Doek actie van start

Honig Foto op Doek actie van start
In september is de Honig Foto op Doek actie gestart. Consumenten die genoeg unieke codes uit de verpakking hebben gespaard, kunnen via honig.shop2id.nl hun favoriete kiekjes bewerken en uploaden om ze vervolgens op een prachtig canvas doek met houten frame voor een spotprijs thuisbezorgd te krijgen.

In september is de Honig Foto op Doek actie gestart. Consumenten die genoeg unieke codes uit de verpakking hebben gespaard, kunnen via honig.shop2id.nl hun favoriete kiekjes bewerken en uploaden om ze vervolgens op een prachtig canvas doek met houten frame voor een spotprijs thuisbezorgd te krijgen. Markantas bedacht het idee voor Honig en contracteerde i-Concept voor de ontwikkeling en hosting van de webapplicaties.

Door de vereiste zelfwerkzaamheid van de gebruiker en de hoeveelheid samenwerkende partners is het project complexer dan het op het eerste oog lijkt. Allereerst ontwikkelde i-Concept  met Java een Online Image Editor plug-in, waarmee de consument zelf foto's van de eigen PC naar de server kan overhevelen om deze te bewerken zodat ze mooi in het canvas frame passen. Daarbij kunnen ook tal van effecten en filters worden toegepast en teksten in diverse lettertypes en kleuren worden toegevoegd.

Scherm van de Honig Foto Op Doek Online Image Editor

Daarnaast werd de PortalCMS back-office zodanig geconfigureerd en uitgebreid met tools dat de partners van incasso, productie en logistiek optimaal ondersteund worden in hun functioneren. Denk dan aan CLIEOP bestanden voor eenmalige incasso's, dagproductielijsten, adreslabels met barcodes voor Sandd en Selektvracht en tools voor de customer service afdeling.

 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord