Grootste online aanbod motorkleding

Grootste online aanbod motorkleding
Voor Nederlands grootste aanbieder van motorkleding MKC ontwikkelde i-Concept een volledig nieuwe website met bijbehorend site- en relatiebeheer. Dankzij het gebruikersvriendelijke i-Engine CMS kunnen MKC medewerkers de site op alle fronten zelf aanpassen. Foto's, beschrijvingen en bijbehorende informatie kunnen allemaal zonder programmeerkennis worden toegevoegd aan het groeiende aanbod.

Voor Nederlands grootste aanbieder van motorkleding MKC ontwikkelde i-Concept een volledig nieuwe website met bijbehorend CMS en relatiebeheer. Dankzij het gebruikersvriendelijke i-Engine CMS kunnen MKC medewerkers de site op alle fronten zelf aanpassen. Het zeer uitgebreide assortiment van motorkleding en accessoires wordt eenvoudig vanuit i-Engine actueel gehouden. Foto's, beschrijvingen en bijbehorende informatie kunnen allemaal zonder programmeerkennis toegevoegd worden aan het groeiende aanbod.
Grootste online aanbod van Motorkleding
Voor speciale marketingacties werd er een "intelligent online formulier" ontwikkeld dat bijvoorbeeld wordt gebruikt voor prijsvragen en loterijen. Op flyers kan dan een unieke nummercode worden afgedrukt en bezoekers kunnen na het invullen van hun adresgegevens op de site bekijken of zij de winnende nummercode hebben. Vervolgens kan er eenvoudig met een druk op de knop een e-mailing of mailing via gewone post verstuurd worden naar de respondenten. Een week na lancering telde het systeem al bijna duizend nieuwe potentiële klanten.

 

Grootste online aanbod van Motorkleding

  Wilt u meer over deze case of over soortgelijke CMS- en CRM-oplossingen voor het MKB weten? Neem dan contact met ons! 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord