De Maandplanner module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Hiermee laat je aan collega's zien op welke dagen je thuis, op kantoor of elders werkt en declareer je tegelijk je onkosten. Je manager controleert, accordeert...

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

Succesvolle Honig WK actie met PortalCMS

Succesvolle Honig WK actie met PortalCMS
In mei lanceerde Honig een inmiddels spraakmakende WK marketingactie, waarmee consumenten voordelig een voetbalshirt met eigen naam en rugnummer konden laten maken. Vanaf de start draaide deze WK actie op volle toeren en werden er ruim 300.000 Oranjefans voorzien van een op maat gemaakt oranje voetpolo. De bestellingen werden verzameld en gedistribueerd via een PortalCMS webapplicatie.

In mei lanceerde Honig een inmiddels spraakmakende WK marketingactie, waarmee consumenten voordelig een voetbalshirt met eigen naam en rugnummer konden laten maken. Vanaf de start draait deze WK actie op volle toeren en inmiddels zijn al ruim 300.000 Oranjefans voorzien van een op maat gemaakt oranje voetbalshirt. De bestellingen worden verzameld en gedistribueerd via een op i-Engine gebaseerde webapplicatie. Zowel de betrokken logistieke partijen als de producenten van de polo’s werken samen via dit online systeem.

"De actie is een enorm succes. Met deze grote volumes is een betrouwbaar online systeem onmisbaar", zegt Leendert van Neerbos, directeur van Markantas en bedenker van deze Honig marketingactie. "Gelukkig hebben ze bij i-Concept wel vaker projecten gedaan met grote hoeveelheden contactgegevens en konden wij met een gerust hart van start gaan met een stabiel en snel systeem".

Door onder andere gebruik te maken van XML als import- en exportformat heeft i-Concept het de diverse partijen mogelijk gemaakt om gegevens in hun eigen systemen te verwerken.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord