MKB-energy.nl Collectieve Inkoop Energie

MKB-energy.nl Collectieve Inkoop Energie
Samen met organisator Wattch biedt MKB Haarlem aan haar leden een enorme besparingsmogelijkheid op de energierekening. Via MKB-Energy.nl kunnen leden zich inschrijven en naarmate het aantal inschrijvingen toeneemt, neemt de prijs op de energienota af. De site en het CRM draaien op PortalCMS software.

Hoe meer mensen zich aansluiten, hoe lager de energierekening. Het principe is eigenlijk heel eenvoudig. Alleen is maar alleen. Dat geldt voor collectieve belangenbehartiging door MKB-Haarlem in het algemeen, maar voor de kortingacties en promoties die MKB-Haarlem initieert in het bijzonder. MKB-Haarlem biedt haar leden graag boter bij de vis om te laten zien dat je samen nu eenmaal meer bereikt.

Daarom is het samen met Wattch deze actie gestart om haar leden aan een lagere energienota te helpen.

MKB-Energy helpt energienota's te verlagen

Hoe werkt het?
Organisator Wattch bundelt groepen privé aansluitingen gas en elektra en verzorgt voor diverse collectieven de inkoop. Hiermee worden kortingen behaald op het leveringstarief die kunnen oplopen tot 50%. Bovendien wordt er bij deze bekende leveranciers groene stroom ingekocht, om zo ook een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk betrokken kostenbesparing. Wattch treedt op als intermediair. De deelnemers krijgen een rechtstreeks contract met een bekende energieleverancier zoals NuoN, Eneco of Essent. Het kan dus zo zijn dat je bij dezelfde energieleverancier blijft. Alleen tegen lagere tarieven.

Geheel vrijblijvend en kosteloos inschrijven
Dat is het mooiste aan deze collectieve inkoopprocedure. De bemiddeling via Wattch is geheel vrijblijvend en kosteloos. Je meldt je aan en Wattch onderhandelt. Vervolgens krijg je een aanbod waar je op in mag gaan. Als je liever alles laat zoals het nu is, even goede vrienden.

Inschrijven is eenvoudig
Met de koude en dus vaak kostbare winterperiode voor de deur, is het extra interessant om mee te doen. Baat het niet dan schaadt het niet. Uitgebreide informatie is er op http://www.wattch.nl/faq.htm.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord