Mental Performance clinics door One on One

Mental Performance clinics door One on One
Het full-service marketingcommunicatiebureau One on One introduceerde deze zomer een uniek concept om de invulling van een evenement (extern voor klanten, sponsors, relaties etc. en intern voor management en personeel) te verzorgen. Business en Sport worden nu echt gecombineerd door de overlappende component, de mentale prestatie, centraal te stellen. i-Concept bouwde de website.
One on One organiseert unieke Mental Performance cricket-, golf- en tennisevents
 
Het full-service marketingcommunicatiebureau One on One introduceerde deze zomer een uniek concept om de invulling van een evenement (extern voor klanten, sponsors, relaties etc. en intern voor management en personeel) te verzorgen. Business en Sport worden nu echt gecombineerd door de overlappende component, de mentale prestatie, centraal te stellen. Binnen een Mental Performance clinic of evenement komen de elementen bewegen, leren, lachen, inzicht krijgen en presteren allemaal aan bod.
Aandacht voor de mentale prestatie in de topsport is essentieel. Hoe zit dat eigenlijk met werk en werken? Haalt u het maximale uit uzelf? De Mental Performance events worden op dit moment gegeven door Topsportcoaches binnen een cricket-, golf- of tennisclinic. De sport als meer dan een spiegel!
 
 
One on One organiseert unieke cricketclinic
 
Het full-service marketingcommunicatiebureau One on One is de eerste en enige in Nederland die op professionele wijze cricketclinics verzorgt. Een cricketclinic als sport event is door zijn onbekendheid en geschiktheid voor iedereen, dames én heren, van elke leeftijd en elk niveau, een zeer goed alternatief als u een evenement wilt organiseren voor klanten, sponsors, relaties of intern, voor management en personeel.
Ontspannen met elkaar bezig zijn is het uitgangspunt, maar een zakelijk thema kan altijd worden toegevoegd. De clinic wordt gegeven door topcoaches / -sporters. Qua organisatie van uw evenement kunnen wij u alles uit handen nemen. Van uitnodiging tot opvolging. Van presentatiemiddelen tot afscheidsgeschenk. Al meer dan 1000 mensen hebben ja gezegd, iets voor U?
 
De websites van One on One en de digitale ondersteuning van de evenementen via websites werden volledig met i-Engine modules opgetrokken. i-Concept is tevens partner als het gaat om de ontwikkeling en ondersteuning van (intranet) internet-concepten voor bedrijven, overkoepelende organisaties, sportbonden, (sport)verenigingen, en businessclubs.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord