Grootse lancering Albeda website en intranet

Grootse lancering Albeda website en intranet
Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 11 januari 2006 in het Topsportcentrum bij de Kuip hebben Piet Boekhoud en André Vader, respectievelijk voorzitter en lid van het college van bestuur, met veel ceremonieel de nieuwe website van het Albeda College gelanceerd.


Door op een rode knop te drukken werd de oude site vervangen voor de nieuwe versie, die behalve een nieuwe indeling in deelnemers, collega's en partners, ook de nieuwe Albeda College huisstijl vertoont. 

De lancering van de website viel samen met de start van PR activiteiten rondom de open dagen. Door middel van grote advertenties op trams en in abri's werd de site onder de aandacht gebracht. Naast de website voor het publiek is er voor de 2500 medewerkers in de 50 vestigingen ook het intranet ‘live’ gegaan. Medewerkers komen na het opstarten van hun computer automatisch in hun persoonlijke intranet omgeving die voor de verschillende divisies en afdelingen op maat wordt ingericht met relevante content en diensten. Denk daarbij aan een smoelenboek met verjaardagskalender, (vak)nieuws, project- en werkgroepomgevingen en content-management systemen voor opleidingengids en websites.

In de loop van dit jaar worden ook de 25000 deelnemers van het Albeda college in batches toegelaten tot het systeem. 

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord