Online Zorg Platforms 

i-Concept beschikt over ruime ervaring op gebied van websoftware oplossingen voor de zorgsector. Al ruim 18 jaar bouwen wij bijvoorbeeld websites, intranets, webapps voor GGD's, huisartsenposten en ambulancediensten, thuiszorg, verslavings- en jeugdzorg. Ons doel is consequent een passende, pragmatische websoftware oplossing ontwerpen, bouwen en doorontwikkelen.

Kennismanagement

Wij zetten websoftware regelmatig in voor kwaliteitsmanagement en kennismanagement doeleinden in het kader van de HKZ. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld procedureboeken en incident registratie als onderdeel van HKZ certificatie.

Kenmerkend voor onze oplossingen:

  • Veilig, locatie- en tijdonafhankelijk op elk apparaat;
  • Eenvoudig beheer door meerdere redacteuren;
  • Efficiënte feedbackvoorzieningen;
  • Zoekfunctionaliteit met Google-achtige presentatie.

Integrale aanpak

Onze aanpak beperkt zich in de regel niet tot slechts één online activiteit. Het integraal koppelen van diverse backoffice-systemen binnen één gebruiker-specifieke portal is een goed voorbeeld waarbij we effectief (online) versnippering van online activiteiten tegengaan. Gebruikers hebben zo altijd en overal via pc, tablet of smartphone toegang tot alle voor hen relevante informatie en applicaties.

Permanente verbetering

In nauwe samenspraak met experts en onze klanten wordt onze websoftware voortdurend doorontwikkeld. Op deze wijze kunnen wij optimaal inspelen op actuele en toekomstige ontwikkelingen in de markt.

Recente voorbeelden hiervan:

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Lees ook

Victas verslavingszorg maakt sinds afgelopen zomer gebruik van een nieuw sociaal intranet genaamd Vicky. Ruim 600 medewerkers zijn sindsdien enthousiast aan de slag gegaan met dit frisse nieuwe intranet. De totale ontwikkelduur...
Sanitas Thuiszorg is een thuiszorginstelling voor iedereen binnen de regio Zwolle die thuis huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, gespecialiseerde verpleging en/of reguliere verpleging nodig heeft. Zeven dagen per...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord