Webshop koppeling met Exact Globe

Webshop koppeling met Exact Globe
Softwarepakket Exact Globe is populair bij verkoopafdelingen om voorraad- en prijsinformatie bij te houden en doelgerichte verkoopacties te plannen. Het koppelen van webshops en overige klantgerichte webapplicaties aan de Exact back-office was lange tijd geen sinecure. i-Concept kan met de flexibele PortalCMS software uw website omtoveren tot een hoog presterend klantenportaal.

Softwarepakket Exact Globe is populair bij verkoopafdelingen om voorraad- en prijsinformatie bij te houden en doelgerichte verkoopacties te plannen. Het koppelen van webshops en overige klantgerichte webapplicaties aan de Exact back-office was lange tijd geen sinecure. i-Concept kan met de flexibele PortalCMS software uw website omtoveren tot een hoog presterende klantenportaal.

De PortalCMS software bevat mogelijkheden waarmee actuele informatie uit het populaire Exact Globe beschikbaar wordt voor verkopers en klanten via een internet(portaal)site. Veilig en betrouwbaar, want Exact Globe communiceert van achter de firewall met de extern geplaatste portalserver. Deze combinatie van beveiliging en flexibiliteit
werd mogelijk dankzij de toegepaste Services Oriented Architecture
U kunt zich voorstellen hoe dat er in de praktijk uitziet: verkopers kunnen inloggen op een persoonlijke pagina, waar ze enkel toegang krijgen tot verkoopinformatie van hun eigen klanten en prospects. Klanten kunnen ook inloggen en zien enkel hun eigen order-, leverings en factuurinformatie. Binnen dit klantportaal kunnen vervolgens diverse andere webapplicaties en webdiensten worden geïntegreerd. Denk dan aan supportvragen, klachtafhandeling en klanttevredenheidsonderzoeken.

De huidige backoffice software van Exact, Exact Globe, beschikt over modules die op een vergelijkbare wijze kunnen worden ontsloten. De denken valt aan o.a.:

  • Financiële administratie,
  • Activa, Betalingsverkeer (koppeling met telebankier programma's),
  • Salarisadministratie,
  • Verkooporders,
  • levering en facturering,
  • Voorraadbeheer,
  • Projectadministratie,
  • Productieadministratie (ook ATP- en MRP-berekeningen),
  • Serviceadministratie.

 

De unieke eigenschappen van PortalCMS komen voort uit het gebruik van softwarematig gereedschap waarmee diverse webportalapplicaties aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zodat ze optimaal met elkaar samenwerken. Behalve Exact geldt dit ook voor bijvoorbeeld Microsoft CRM 4.0.

Met deze koppelingen van webportals aan goed prestererende bedrijfssoftware (ook wel legacy genoemd) verlengt i-Concept de levensduur van deze software, geeft het extra toegevoegde waarde als onderdeel van de website en - niet onbelangrijk in crisistijden - kunnen onnodige desinvesteringen voorkomen worden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende toelichting van het bovenstaande.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Lees ook

Softwarepakket Exact Globe is populair bij verkoopafdelingen om voorraad- en prijsinformatie bij te houden en doelgerichte verkoopacties te plannen. Het koppelen van webshops en overige klantgerichte webapplicaties aan de Exact...
Kledingmerk Van Ranzow heeft onlangs haar webshop geopend. Klanten kunnen in de volledige collectie zoeken naar de gewenste kleur en maat en direct bestellingen plaatsen. Betaling kan direct met IDEAL en credit card. Grote...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord