De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze module helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier ...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

Case: CMS voor MKB adviesorganisatie

Deze case betreft een snelgroeiende adviesorganisatie die zich als supercoach van MKB-ondernemers richt op het optimaliseren van bedrijfsresultaten en het persoonlijke welzijn van de ondernemer. i-Concept werd ingeschakeld voor een compleet pakket waarin onder andere wordt voorzien in intranet, CRM, CMS en e-recruitment. 

De complementariteit van de diensten en de directe inzetbaarheid van de technologie waren belangrijke argumenten in het keuzeproces.

Intranet

Het intranet vormt het zenuwcentrum en virtuele kantoor van de organisatie. Omdat de adviseurs meestentijds onderweg of bij klanten zijn, kunnen zij via het intranet te allen tijde infomatie delen over bijvoorbeeld afspraken, taken, trainingen, projecten en overige documenten.

CMS

Vanuit het intranet worden ook de websites beheerd. PortalCMS stelt de betrokken medewerkers in staat om zonder programmeervaardigheid webpagina's te publiceren en nieuwsberichten in het zogenaamde RSS (Really Simple Syndication) formaat te distribueren. Tevens wordt het CMS gebruikt om bepaalde onderdelen van de jobsite te beheren. Hiermee kan de advieusorganistatie de groeiende vraag naar werving en selectie diensten invullen.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Zoek op trefwoord