De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze module helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier ...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

DTW widgets een must voor elk modern CMS

Een standaard CMS laat organisaties website content beheren volgens een vaste indeling. Een modern CMS laat organisaties echter per pagina bepalen welke gerelateerde content op de pagina getoond moet worden. Op deze wijze slaagt een klantgerichte organisatie er in een bezoekers elke keer een optimale customer journey te geven.

Een centrale rol voor een dergelijk CMS is weggelegd voor Dynamic tag widgets. DTWs zijn instrumenten die uiterst flexibel context afhankelijke content tonen naast de hoofdtekst. Een widget is een container (ofwel kadertje) dat content met een bepaalde tag naast de hoofdtekst met dezelfde tag toont. Op een pagina kunnen een of meerdere widgets zo uiteenlopende content tonen die allen een relatie tot de hoofdtekst hebben. Naast een lage beheer inspanning en de rijke content die de bezoeker te zien krijgt is het voor SEO doeleinden een uiterst interessante functie.

DTW’s komen ook goed tot hun recht op landingpages waar een Call to Action formulier naast de hoofdcontent getoond moet worden. Deze CTA wordt op een webpagina getoond doordat deze een specifieke tag, bijvoorbeeld "CTA-pva" deelt met de hoofdtekst. De "Call To Action" wordt vervolgesn in een kadertje getoond naast de hoofdtekst.

DTW’s  gebruiken om een Call to Action te tonen is slechts een van de vele mogelijke toepassingen. Gerelateerd Nieuws (al dan niet van een bepaalde nieuwscategorie), CMS pagina’s of wiki’s en nog veel meer maken DTW’s zonder twijfel tot een van de meest flexibele hulpmiddelen in een modern CMS.

Quick wins door DTW’s:

  • Redacteur bespaard veel tijd;
  • Verreikt content automatisch (SEO);
  • Optimaliseert de customer journey;

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Zoek op trefwoord