Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven verlaten. Lees hier de compacte Nederlandstalige samenvatting van het...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Ook bij een optimale bedrijfsvoering blijft er altijd wel wat te wensen. Welke functionaliteit wens jij op de smartphone app voor jouw organisatie? Een mogelijkheid om een auto, werkplek of vergaderruimte te reserveren? Een e-learning of kennisquiz? Een formulier om een nieuwe collega of klant aan...

De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitalisering app, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze app helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier...

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

DTW widgets een must voor elk modern CMS

Een standaard CMS laat organisaties website content beheren volgens een vaste indeling. Een modern CMS laat organisaties echter per pagina bepalen welke gerelateerde content op de pagina getoond moet worden. Op deze wijze slaagt een klantgerichte organisatie er in een bezoekers elke keer een optimale customer journey te geven.

Een centrale rol voor een dergelijk CMS is weggelegd voor Dynamic tag widgets. DTWs zijn instrumenten die uiterst flexibel context afhankelijke content tonen naast de hoofdtekst. Een widget is een container (ofwel kadertje) dat content met een bepaalde tag naast de hoofdtekst met dezelfde tag toont. Op een pagina kunnen een of meerdere widgets zo uiteenlopende content tonen die allen een relatie tot de hoofdtekst hebben. Naast een lage beheer inspanning en de rijke content die de bezoeker te zien krijgt is het voor SEO doeleinden een uiterst interessante functie.

DTW’s komen ook goed tot hun recht op landingpages waar een Call to Action formulier naast de hoofdcontent getoond moet worden. Deze CTA wordt op een webpagina getoond doordat deze een specifieke tag, bijvoorbeeld "CTA-pva" deelt met de hoofdtekst. De "Call To Action" wordt vervolgesn in een kadertje getoond naast de hoofdtekst.

DTW’s  gebruiken om een Call to Action te tonen is slechts een van de vele mogelijke toepassingen. Gerelateerd Nieuws (al dan niet van een bepaalde nieuwscategorie), CMS pagina’s of wiki’s en nog veel meer maken DTW’s zonder twijfel tot een van de meest flexibele hulpmiddelen in een modern CMS.

Quick wins door DTW’s:

  • Redacteur bespaard veel tijd;
  • Verreikt content automatisch (SEO);
  • Optimaliseert de customer journey;

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Zoek op trefwoord