Stop inbraak app voor iPhone en Android

Stop inbraak app voor iPhone en Android
Voor de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken ontwikkelde i-Concept een maatwerk app voor iPhone en Android smartphones. Download de app gratis en doorloop de checklist met afbeeldingen, vragen en tips. Op basis van je antwoorden kan je een vrijblijvend adviesrapport ontvangen.

Deze app heeft het doel om huisbewoners te helpen om inbraken te voorkomen. In Nederland zijn we graag overal voor verzekerd, om risico uit te sluiten. Maar we vergeten vaak ons woonhuis goed te beveiligen tegen inbraak, ‘omdat het je toch niet overkomt’. Maar als het je wél gebeurt, zijn de emotionele gevolgen erg groot. Je voelt je niet meer veilig in je eigen huis, je gezinsleden slapen slecht en worden bij elk geluidje angstig wakker. Heel veel slachtoffers van een inbraak hebben dan ook spijt dat ze niet eerder goede beveiliging hebben aangebracht.

Een inbraak is echt eenvoudig te voorkomen en daar helpt deze app bij. Met deze app kunt u heel eenvoudig checken hoe veilig uw woning op dit moment is. En waar u zwakke plekken kunt verhelpen. Binnen enkele minuten ziet u wat u kunt verbeteren als uw woning inbraakgevoelig blijkt te zijn.

Download deze app van de Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken nu in de Google Play store of de Apple Itunes app store en doe meteen de check!


i-Concept ontwikkelde de app op basis van de lenige PortalCMS software, bestaande uit het low-code platform en de hybride app technologie. Binnen een zeer kort tijdsbestek van enkele weken kon de app worden ontworpen en ontwikkeld inclusief koppeling aan de beheeromgeving en de presentatie in de app stores van Apple en Google. Normaal een traject van enkele maanden. 

De beheeromgeving voorziet in een content management systeem voor de checklist vragen. Op zeer eenvoudige wijze kunnen vragen met antwoordopties, afbeeldingen en feedback worden toegevoegd. Er is zelfs een optie toegevoegd voor antwoordafhankelijke routering door de vragenlijst. 

 

Als consumenten de app installeren en de checklist doorlopen, dan komen hun antwoorden in eerste instantie geanonimiseerd in de beheeromgeving terecht. De score wordt automatisch berekend op basis van de gegeven antwoorden. Hoe hoger de score deste veiliger de woning is. 

Desgewenst kan de appgebruiker een adviesrapport opvragen en dan worden ook contactgegevens en optioneel foto's van deurslot of kiepraam als bijlage opgeslagen. Voor de back-office medewerkers van de stichting zijn deze gegevens zeer overzichtelijk weergegeven, met zelfs een optie om de resultaten in detail als Excelbestand op te slaan. 

Ook interesse in een op maat gemaakte app voor uw publiciteitscampagne? Neem dan gerust contact op voor een online demo.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Lees ook

In het bedrijfsleven geldt Office 365 al een tijdje als de facto-standaard voor e-mail en tekstverwerking en daarmee is ook Sharepoint Online niet meer weg te denken als platform voor collectief documentbeheer. Alle voordelen ...
Het clich├ębeeld dat je mobiele werkers alleen op luchthavens of in de trein aantreft is al lang achterhaald. Er wordt nu overal mobiel gewerkt, zelfs in kantoorgebouwen. De adoptie van zakelijke mobiele apps is een feit met een...
Met een eigen app voor cursussen en trainingen kunnen werkgevers op effici├źnte, effectieve en leuke manier voldoen aan de scholingsplicht die geldt voor alle Nederlandse werkgevers sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid...
Voor de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken ontwikkelde i-Concept een maatwerk app voor iPhone en Android smartphones. Download de app gratis en doorloop de checklist met afbeeldingen, vragen en tips. Op basis van je...
Directies en IT managers worden deze dagen nogal uitgedaagd. Hoe bied je veilige en betaalbare software en communicatietools aan medewerkers die steeds hogere verwachtingen hebben en in hun dagelijkse praktijk steeds...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord