Innovation day 2019 event website

Innovation day 2019 event website
Eens in de twee jaar organiseert Altran het populaire Innovation Day evenement met interessante sprekers uit de R&D wereld en een enthousiast publiek bestaande uit onder meer CEO's en CTO's uit diverse technische bedrijfssectoren. In samenwerking met de marketingafdeling realiseerde i-Concept in enkele dagen tijd een website ter promotie vooraf en ter facilitering van alle logistieke zaken tijdens en na het evenement.

Het evenement is bedoeld voor beslissers van productie-, engineering- en onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijven uit verschillende industrieën. Het evenement richt zich op CEO's, CTO's, R&D-directies, managers, teamleiders en vergelijkbare verantwoordelijken om te leren, elkaar te ontmoeten en om inzichten te delen over belangrijke transformational technology-onderwerpen. 

De website werd opgezet vanuit het PortalCMS raamwerk met functionele modules als CMS, Form generator, Digests en E-mailing. Daarmee kon in kort tijdsbestek een professionele website worden gelanceerd met een duidelijke en aantrekkelijke presentatie van de sprekers, een intuïtieve navigatie door de programmering en een snelle en eenvoudige registratie voor deelnemers. 

Voor het avondprogramma was een additionele website opgezet, speciaal gericht op en enkel toegankelijk voor Altran medewerkers. 

Met ruim 600 deelnemers over de hele dag werd het succes van de vorige editie wederom overtroffen en is de lat voor de volgende keer weer een stukje hoger gelegd. 

link

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Lees ook

Eens in de twee jaar organiseert Altran het populaire Innovation Day evenement met interessante sprekers uit de R&D wereld en een enthousiast publiek bestaande uit onder meer CEO's en CTO's uit diverse technische...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord