Simple Website Editor Video Tutorial

In de loop der jaren zijn er talrijke innovaties geweest waardoor het ontwerp en de publicatie van je eigen website steeds makkelijker is geworden.

PortalCMS blijft daarmee niet achter en biedt de Simple Website editor als nieuwe module.

Organisaties zoals scholen, brancheverenigingen of bedrijven met diverse merken en business units kunnen met deze module binnen 3 minuten een modern ogende website lanceren onder een zelf gekozen domeinnaam.

Onderstaande video tutorial laat in 3 minuten zien hoe een beheerder een ontwerp selecteert, de domeinnaam intikt en de site toevoegt.
Daarna kan de nieuwe site-eigenaar zijn of haar creatieve ei kwijt en de site zelfstandig bewerken. Volgens de "What You See Is What You Get" methode kan de redacteur site-onderdelen zoals logo, achtergronden, hoofdmenu, voettekst en natuurlijk de body text onderdelen aanpassen met een eenvoudig te bedienen editor.  

 

Meer weten over deze Simple Website Editor module of interesse in andere maatwerkmogelijkheden met het low code platform PortalCMS
Neem dan contact met ons op en we laten in een vrijblijvend webinar de mogelijkheden zien. 

 

Lees ook

Eens in de twee jaar organiseert Altran het populaire Innovation Day evenement met interessante sprekers uit de R&D wereld en een enthousiast publiek bestaande uit onder meer CEO's en CTO's uit diverse technische...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord