Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

De meeste bedrijven waar hybride kan worden gewerkt verwachten deze mengvorm van thuis en op locatie werken te blijven gebruiken. Binnen het grootbedrijf verwachten ondernemers dit vaker dan binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb). Verstoringen bij leveranciers, veranderend klantgedrag en...

Bedrijven hebben nog steeds te maken met de transities die ze moesten doorvoeren rondom werken op afstand. Voortbouwen op effectief identiteitsbeheer is een goed begin, maar welke andere problemen komen er vervolgens op de proppen? Hoe gaan bedrijven hun processen ontwerpen en inrichten voor ...

In het bedrijfsleven geldt Office 365 al een tijdje als de facto-standaard voor e-mail en tekstverwerking en daarmee is ook Sharepoint Online niet meer weg te denken als platform voor collectief documentbeheer. Alle voordelen ten spijt, Sharepoint is voor interne communicatie niet ideaal. Dat ...

Case: Spetterende OLA webshop

De TV commercials zijn haast niet te missen. Deze zomer organiseert OLA samen met NOC*NSF de OLA WaterSpelen. Een soort Olympische Spelen, maar dan in het water. In 25 zwembaden door het hele land kunnen kinderen meedoen aan waterspelen zoals de Rits Raket Race en Twister Turnen. In samenwerking met Markantas ontwikkelde i-Concept de spetterende OLA webshop inclusief logistieke back-office.

De TV commercials zijn haast niet te missen. Deze zomer organiseert OLA samen met NOC*NSF de OLA WaterSpelen. Een soort Olympische Spelen, maar dan in het water. In 25 zwembaden door het hele land kunnen kinderen meedoen aan waterspelen zoals de Rits Raket Race, Schots & Scheef Schermen en Twister Turnen. In samenwerking met Markantas ontwikkelde i-Concept voor OLA een spetterende webshop inclusief logistieke back-office.

OLA WaterSpelen Webshop door i-Concept

In de webshop kunnen bezoekers zich registreren en tegen inlevering van zogenaamde OLA heartbeatzegels de attributen die bij de waterspelen worden gebruikt, met korting bestellen.

De webshop en back-office werden volledig met i-Engine modules opgetrokken. Vanaf de productpresentaties, via de online betaling met iDEAL of automatische incasso tot aan de uitlevering door logistieke partners GLS en Marupack. i-Engine biedt de totale functionaliteit en stelt de partners in staat om in de workflow te participeren. Markantas en het OLA management kunnen op elk moment van de dag de voorraden checken en detailinformatie van de klanten en orders inzien.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Zoek op trefwoord