De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze module helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier ...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

Case: Spetterende OLA webshop

De TV commercials zijn haast niet te missen. Deze zomer organiseert OLA samen met NOC*NSF de OLA WaterSpelen. Een soort Olympische Spelen, maar dan in het water. In 25 zwembaden door het hele land kunnen kinderen meedoen aan waterspelen zoals de Rits Raket Race en Twister Turnen. In samenwerking met Markantas ontwikkelde i-Concept de spetterende OLA webshop inclusief logistieke back-office.

De TV commercials zijn haast niet te missen. Deze zomer organiseert OLA samen met NOC*NSF de OLA WaterSpelen. Een soort Olympische Spelen, maar dan in het water. In 25 zwembaden door het hele land kunnen kinderen meedoen aan waterspelen zoals de Rits Raket Race, Schots & Scheef Schermen en Twister Turnen. In samenwerking met Markantas ontwikkelde i-Concept voor OLA een spetterende webshop inclusief logistieke back-office.

OLA WaterSpelen Webshop door i-Concept

In de webshop kunnen bezoekers zich registreren en tegen inlevering van zogenaamde OLA heartbeatzegels de attributen die bij de waterspelen worden gebruikt, met korting bestellen.

De webshop en back-office werden volledig met i-Engine modules opgetrokken. Vanaf de productpresentaties, via de online betaling met iDEAL of automatische incasso tot aan de uitlevering door logistieke partners GLS en Marupack. i-Engine biedt de totale functionaliteit en stelt de partners in staat om in de workflow te participeren. Markantas en het OLA management kunnen op elk moment van de dag de voorraden checken en detailinformatie van de klanten en orders inzien.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Zoek op trefwoord