Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven verlaten. Lees hier de compacte Nederlandstalige samenvatting van het...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Ook bij een optimale bedrijfsvoering blijft er altijd wel wat te wensen. Welke functionaliteit wens jij op de smartphone app voor jouw organisatie? Een mogelijkheid om een auto, werkplek of vergaderruimte te reserveren? Een e-learning of kennisquiz? Een formulier om een nieuwe collega of klant aan...

De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitalisering app, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze app helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier...

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Case: Spetterende OLA webshop

De TV commercials zijn haast niet te missen. Deze zomer organiseert OLA samen met NOC*NSF de OLA WaterSpelen. Een soort Olympische Spelen, maar dan in het water. In 25 zwembaden door het hele land kunnen kinderen meedoen aan waterspelen zoals de Rits Raket Race en Twister Turnen. In samenwerking met Markantas ontwikkelde i-Concept de spetterende OLA webshop inclusief logistieke back-office.

De TV commercials zijn haast niet te missen. Deze zomer organiseert OLA samen met NOC*NSF de OLA WaterSpelen. Een soort Olympische Spelen, maar dan in het water. In 25 zwembaden door het hele land kunnen kinderen meedoen aan waterspelen zoals de Rits Raket Race, Schots & Scheef Schermen en Twister Turnen. In samenwerking met Markantas ontwikkelde i-Concept voor OLA een spetterende webshop inclusief logistieke back-office.

OLA WaterSpelen Webshop door i-Concept

In de webshop kunnen bezoekers zich registreren en tegen inlevering van zogenaamde OLA heartbeatzegels de attributen die bij de waterspelen worden gebruikt, met korting bestellen.

De webshop en back-office werden volledig met i-Engine modules opgetrokken. Vanaf de productpresentaties, via de online betaling met iDEAL of automatische incasso tot aan de uitlevering door logistieke partners GLS en Marupack. i-Engine biedt de totale functionaliteit en stelt de partners in staat om in de workflow te participeren. Markantas en het OLA management kunnen op elk moment van de dag de voorraden checken en detailinformatie van de klanten en orders inzien.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Zoek op trefwoord