De Maandplanner module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Hiermee laat je aan collega's zien op welke dagen je thuis, op kantoor of elders werkt en declareer je tegelijk je onkosten. Je manager controleert, accordeert...

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

Social Media en Enterprise Applications

Hoe krijgt u contact met uw leden en klanten via het web?

Een Consumer Portal is de aangewezen plek om 'brand activation' en 'brand awareness' te bereiken. Een online component van uw marketing strategie biedt u vooral een efficiente en meetbare manier om in contact te blijven.  

Marketing concepten met een online component

Merken als Honig, Heinz, en OLA gebruiken met veel succes onze portaloplossingen om groots opgezette marketingacties tot een succes te brengen. Aan de achterkant kunnen zij gerust zijn dat alles automatisch en gedegen plaatsvindt. Zo regelen wij duizenden bestellingen richting diverse leveranciers met eigen voorwaarden en 'rules'. De logistieke koppelingen zorgen voor de levering. Als brandmanager hoeft u alleen uw dashboard te volgen om de acties te monitoren. Totale ontzorging!

Een netwerk kan de leden vele functies bieden: Online discussiëren, ideeën uitwisselen, content aandragen en kennis delen, agenda's bekendmaken.

Social-Media

Gebruik Twitter en Linkedin in uw online marketing en integreer bedrijfssoftware als Microsoft CRM 4.0 en Exact Online in je eigen  webshop.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Zoek op trefwoord