...de Jubilea-module! Het systeem berekent automatisch wie wanneer een werkjubileum viert en de betreffende collega's worden automatisch op de homepage getoond met foto, naam en hoeveelheid jaren. Optioneel kan er een e-mailnotificatie of pushbericht worden gestuurd want de functie is 1-op-1...

Met meer dan 27 jaar ervaring in de wereld van softwareontwikkeling, biedt het i-Concept Software development team een unieke mix van technische expertise en branchekennis. Dit team van full stack ontwikkelaars heeft een uitgebreid track record van succesvolle projecten, variƫrend van kleine tot...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven verlaten. Lees hier de compacte Nederlandstalige samenvatting van het...

Ook bij een optimale bedrijfsvoering blijft er altijd wel wat te wensen. Welke functionaliteit wens jij op de smartphone app voor jouw organisatie? Een mogelijkheid om een auto, werkplek of vergaderruimte te reserveren? Een e-learning of kennisquiz? Een formulier om een nieuwe collega of klant aan...

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

Mobile First, Big Data en AVG...3 vliegen in 1 klap

Oplossingen:
intranet
Mobile First, Big Data en AVG...3 vliegen in 1 klap
Perfecte timing voor organisaties met 10 tot meer dan 1000 medewerkers. Voor minder dan 5 euro per gebruiker per jaar drie problemen opgelost en gelijk een lange termijn visie voor agile maatwerk met behulp van een low-code platform.

De media staan momenteel bol van AVG, Big Data en Mobile First. Directies en ICT managers herkennen dan waarschijnlijk ook deze uitdagingen:

  1. De huidige generatie medewerkers schreeuwt om nuttige zakelijke mobiele apps voor contact met collega's, directe kennisuitwisseling en meer efficiëntie.
  2. Veel bestaande intranets voldoen niet aan de Europese privacywetgeving AVG/GDPR waardoor er na 25 mei 2018 grote juridische risico's ontstaan. 
  3. Veel ICT-systemen zijn gevaarlijk afhankelijk geworden van dominante Big Data spelers zoals Google, Amazon en Microsoft vanwege hun automatische koppelingen.


Als antwoord op bovengenoemde uitdagingen hebben wij in samenwerking met enkele innovatieve klanten een unieke software-oplossing ontwikkeld:
een smartphone app voor sociaal intranet plus bedrijfsautomatisering.

De zogenaamde Teamwork App voor iPhone en Android is uniek omdat deze gekoppeld is aan het low-code platform PortalCMS dat binnen uw eigen netwerk kan draaien. Daarmee houdt u zelf de regie over Big Data en AVG-zaken. Met deze combinatie introduceert u "mobile first" in uw ICT én is uw organisatie voorbereid op de komende ontwikkelingen. Bestaande implementaties van de Teamwork App laten een significante productiviteitsimpuls zien.

Wij willen onze oplossing ook graag binnen uw organisatie introduceren.

De timing om te starten is perfect en we bieden daarbij twee mogelijkheden.

Mogelijkheid 1 is dat u zelf de video bekijkt op https://www.portalcms.nl/mobile/teamwork-app/ over de werking van de app. Ook leest u over de lage kosten en grote voordelen in uw branche. Beperkt aanbod: we bieden een gratis startpakket inclusief 30 dagen deskundige begeleiding!

Mogelijkheid 2. U neemt contact met mij op. Graag demonstreer ik in 10 tot 20 minuten via telefoon en screen sharing een paar interessante voorbeelden. De ervaring leert dat we dan vaak aansluiting vinden op concrete of sluimerende wensen.

We vernemen graag welke mogelijkheid u kiest en beantwoorden met plezier uw vragen.

Teamwork App in de praktijk 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Lees ook

...de Jubilea-module! Het systeem berekent automatisch wie wanneer een werkjubileum viert en de betreffende collega's worden automatisch op de homepage getoond met foto, naam en hoeveelheid jaren. Optioneel kan er een...
Met meer dan 27 jaar ervaring in de wereld van softwareontwikkeling, biedt het i-Concept Software development team een unieke mix van technische expertise en branchekennis. Dit team van full stack ontwikkelaars heeft een...
Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.
Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven ...
We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te...

Zoek op trefwoord